VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK KADINLARDAN 'YERLİ MALI' KERMESİ

13 Aralık 2019

...........................................

AK Parti Bolu İl Kadın Kolları tarafından 12–18 Aralık arasında kutlanan Yerli Malı Haftası nedeniyle kermes düzenlendi. “AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” sloganı ile düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, “Ne kadar yerli ve milli olursak, her alanda güçlü olduğumuzu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu İl Binasının girişinde düzenlenen kermeste, AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Üyeleri tarafından hazırlanan, el işleri, gıda ürünleri satışa çıkarıldı, sanat eserleri sergilendi. Kermes için düzenlenen açılış törenine, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve partililer katıldı.

“CİDDİ ANLAMDA YERLİLEŞTİK”

Açılış kurdelesi kesildikten sonra bir konuşma yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bu iş için emek veren, gecesini gündüzüne katanlara teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız da zaten bu konuda AK Parti iktidarının 18 yıllık sürecine şöyle bir baktığımızda her zaman yerli ve milli olmaktan bahsediyor. Niçin yerli ve milli olmaktan bahsediyoruz, bizim silahımız da yerli olmalı, bizim yiyeceğimiz de yerli olmalı, deterjan da yerli olmalı. Ama maalesef Türkiye geçmişten bu yana geldiğimiz noktada, mutfaktaki deterjandan birçok noktaya kadar, birçok Avrupa ülkesinin farklı ürünlerini kullanıyoruz. Ama rabbimize hamd ediyoruz ki, 18 yıldır çok ciddi anlamda yerlileştik. Türk savunma sanayisinin %70’lerine geldiysek, yerli üretim noktasında, dünyaya ihtiyacımız yoksa, biz mutfağımızda da aynısı olmalı, bindiğimiz araçta da aynısı olmalı, inşallah tüm dünya gıpta edercesine bakıyor. Önümüzdeki haftalarda, Sayın Cumhurbaşkanımız yerli ve milli olan aracın Osmangazi Köprüsündeki test sürüşünü de yapacak inşallah. Türkiye şahlanıyor, Türkiye bir istikamete gidiyor, o istikametten de inşallah her ne kadar ayağımıza taş bağlamaya çalışsalar da biz AK Parti ailesi olarak milletimizle birlikte bu yolda devam ediyoruz.” diye konuştu.

KERMESTEKİ GELİR, HAYIR İŞLERİNDE KULLANILACAK

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgiler veren AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Hicran Çağalı, “Yatırım, tüketim ve Türk Malları Haftası sebebiyle, AK Parti Bolu İl Kadın Kolları olarak ekonomik işleri başkanlığımızın 81 ilde eş zamanlı olarak organize ettiği ‘AK Kadınlar, yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir’ sloganı ile bu etkinliği düzenledik. Ne kadar yerli ve milli olursak, her alanda güçlü olduğumuzu yaşayarak görüyoruz. Bu etkinlikte kadınlarımız, kendi ürettikleri el işi, gıda ve sanatsal aktivitelerini sergilediler. Üreten kadınlarımız, ürettiklerini satarak, hem eve hem de ülke ekonomisine çok büyük destek vermektedirler. Bolu’muzda da bunun en güzel örneklerini görmekteyiz. AK Parti hükümetimiz de kadın girişimcilere verdikleri teşviklerle bunu desteklemektedir” şeklinde konuştu.

Kermesten elde edilen gelir, AK Parti Bolu İl Kadın Kolları tarafından yapılan hayır işlerinde kullanılacak.

  • AK KADINLARDAN 'YERLİ MALI' KERMESİ
  • AK KADINLARDAN 'YERLİ MALI' KERMESİ
  • AK KADINLARDAN 'YERLİ MALI' KERMESİ
  • AK KADINLARDAN 'YERLİ MALI' KERMESİ
  • AK KADINLARDAN 'YERLİ MALI' KERMESİ
3 yorum yapılmış
  • Malayaniler
    13 Aralık 2019 • 10:58
    Malayani işler.
  • Kasap
    13 Aralık 2019 • 22:06
    Et ithal bugday ithal yem ithal giydigin mont ithal yerli malı haftası nereniz açıkta yatıyo bu ayazda
  • ali
    14 Aralık 2019 • 05:18
    Yorum yazmayın vatandaşlar,bu gazete yorumlarınızı yayınlamıyor. basın özgür olmalı küfür hakeret olmadıktan sonra.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.