VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YETER ARTIK NECİP ÇARIKCI

14 Aralık 2019

..............................................

Boluspor TFF 1. Lig’in 15. haftasında kendi evinde Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Boluspor’un eski hocası Giray Bulak’ın çalıştırdığı Fatih Karagümrük maçtan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Boluspor bu skor ile 11 puan ile 16. sırada yer aldı. Konuk Fatih Karagümrük ise 23 puan ile 5. sırada yer aldı.

Boluspor maça Hakan Canbazoğlu, Cumali Bişi, İsmail Konuk, Ümit Kurt, Fethi Özer, Dodo, Shukurov, Melih Okutan, Bilal Kısa, Mustafa Eskihellaç, Poepon ilk 11’i ile başladı.

Fatih Karagümrük ise Saranov, Koray Altınay, Fatih Kuruçuk, Dobrovoljc, Bülent Cevahir, Arif Morkaya, Zeki Yıldırım, Sabo, Ramazan Civelek, Darri, Emeghara ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.  

Karşılaşma Fatih Karagümrük’ün vuruşu ile başladı. Maça hızlı başlayan ve ataklarını sıklaştıran Fatih Karagümrük 17. dakikada Brahim Darri ceza sahasında kaleci Hakan’ı geçerek topu ağlara gönderdi ve Karagümrük’ü 1-0 öne geçirdi. 35. dakikada topla ceza sahası içerisine giren Ramazan Civelek topu filelere gönderdi ve maçı 2-0’a getirdi. Golden hemen önce Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü Ümit Kurt’a oyun stratejisi ile ilgili yazılı bir kağıt gönderdi. İkinci golden sonra Boluspor taraftarı ‘Yönetim İstifa’ diye tezahüratta bulundu. İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi. Uzatma dakikasında da gol olmayınca ilk yarı Fatih Karagümrük’ün 2-0’lık galibiyeti ile sonlandı.  

ATAKLAR VAR, GOL YOK

İkinci yarının başına oyuncu değişikliği ile başlayan Boluspor, Shukurov yerine Batuhan Atıntaş’ı oyuna dahil etti. İlk yarıdaki tezahüratlar nedeniyle ikinci yarıda Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı stadı terk etti. 75. dakikada oyun tartışmalardan dolayı kısa süreli duraksadı. Tartışmalardan sonra hakem Bilal Kısa’yı ve Erik Sabo’yu yanına çağırarak iki oyuncuya da sarı kart gösterdi. Bu karardan sonra hakem Hakan Ceylan tribünlerden yoğun tepkiler aldı. Boluspor ataklarını sıklaştırsa da gol yollarında çözüm bulmadı. Ceza sahasına girmekte zorlanan kırmızı beyazlılar kale önünde gelişen ataklarından ise yararlanamadı. İkinci yarının sonuna 6 dakika ilave edildi. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca maç Fatih Karagümrük’ün 2-0’lık galibiyeti ile sonlandı.  

Bu skor ile düşme potasında bulunan Boluspor, 11 puan ile 16. sırada yer aldı. Giray Bulak’ın takımı Fatih Karagümrük ise 23 puan ile 5. sırada yer aldı.  

4 yorum yapılmış
  • BOLUSPORLUAYDINLIYKSEL09
    14 Aralık 2019 • 05:36
    Beş futbolcu hariç yönetimde derhal istifa etmeli.özköylü kalsın.BOLUSPOR bu kadroyla 3.lige layık.moralim eksi 30.
  • Bolusporsevdals
    14 Aralık 2019 • 09:02
    Baskan carıkcı istifa boyle takım olmaz hicbiri oynamadı osman hoca ne yapsın elinde adam mı varda oynatmadı carıkcı yeter artık bolu sporu ne hale getirdin yakışmıyo boluya
  • Esnac
    14 Aralık 2019 • 23:51
    Boluspor daha iş bitirici yöneticiler tarafından yönetilmeli diye düşünüyorum. Mesaela Çizmeci, Gökdemir, Albayrak v.b. firma sahipleri daha fazla sorumluluk olmalı diye düşünüyorum. Boluspor sadece 1.lig değil, bu memlekette futbol oynamak isteyen binlerce çocuk demektir.
  • Berat
    23 Aralık 2019 • 16:49
    Batuhan gerçekten futbolcumu.. Fetö den yargılanmış eski bir futbolcunun oğlunu almak insanın midesini bulandırıyor.. Derhal golcüye ihtiyacımız var..hollandalı golcümüz çok ağır.. Batuhan golcü değil..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.