VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GİRAY BULAK'TAN AÇIKLAMALAR

14 Aralık 2019

.............................................

Fatih Karagümrük teknik direktörü Giray Bulak kazandıkları Boluspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Bulak, “Boluspor’un kazanmasını isterim. Sonuçta çalışıp değer verdiğim bir kulüp” dedi.

Fatih Karagümrük teknik direktörü Giray Bulak kazandıkları Boluspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Boluspor’un eski teknik adamı Bulak, “Şüphesiz böyle bir sonucun Boluspor’a karşı rakip olduğum için alınmasını istemişimdir. Boluspor’un kazanmasını isterim. Sonuçta çalışıp değer verdiğim bir kulüp. Kendilerine başarılar diliyorum. Galibiyete ihtiyacımız vardı. İyi oynadık. İlk yarıda 2-0 yapınca oyunu tutmamız lazımdı. Orada panik yaptık. Pasa dönmemiz lazımdı, oyunu elde tutmamız lazımdı. Maalesef zaman zaman oldu, zaman zaman olmadı. Genelde oyuncularım iyi oynadı ama bazı oyuncularımız istediğimiz performansı yakalayamadı. Geldiğimden bu yana 2 mağlubiyet, 2 beraberlik vardı. Biri kupada. Dolayısıyla çok önemli bir ihtiyacımız vardı. Devre arasına girerken herkesin eksiğini görmesi için önemliydi. Şimdi 2 hafta kaldı. Bunları da kayıpsız inşallah kapatırız ve toparlanma ile rehabilitasyon dönemini iyi geçirip istediğimiz yerlere varabilecek bir takım oluşturabiliriz. İki takım oyuncuları da centilmence oynadı. Teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

1 yorum yapılmış
  • Birazahlakbirazinsaf
    14 Aralık 2019 • 21:05
    Bolu sporun kadro planlamasını sen yaptın Boluspor un bu şekilde yerlerde sürülmesine sen sebep oldun neyi konusuyorsun ligin başında bu takımın başında sen yokmuydun sen vardın bu kadroyu bizim başımıza çorap orergibi sen ördün utanmadan daha neyi konuşuyorsun insanda biraz ahlak olmalı bizi kuş beyinli mi zannettin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.