VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU OYUNCULAR NEDEN SAKATLANIYOR?

17 Aralık 2019

..................................................

HABER-Adnan Karabulut

Boluspor’da sakatlık kervanına kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç’da eklendi. Kırmızı beyazlı takımda sakat oyuncu sayısı 5’e çıkarken, yönetim yaşanan sakatlıkları araştırma kararı aldı.

Boluspor’da sezonun yarısındaki kötü futbol ve puan kayıplarında sakatlıklar önemli rol oynarken, teknik heyet ve yönetim, yaşanan sakatlıkların nedenini araştırma kararı aldı. Kırmızı beyazlıların 15. Haftada 2-0 kaybettiği Fatih Karagümrük müsabakasında Mustafa Durak, Burak Bekaroğlu, Umut Gündoğan ve Hakan Arslan sakatlıklarından dolayı forma giyemedi. Fatih Karagümrük maçının ikinci yarısında attığı depar sonucu sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Mustafa Eskihellaç’da sakatlar kervanına eklendi.

ANTRENMAN TEKNİĞİ ARAŞTIRILACAK

Mustafa Eskihellaç’ın da sakatlanması üzerine Boluspor ekibi sakatlıkları araştırma kararı aldı. Yönetimin ve teknik heyetin, oyuncuların neden sakatlandığı konusunu masaya yatıracağı öğrenildi. İlk etapta antrenman tekniğinin araştırılacağı ve daha sonra antrenman sahasının zeminini de tekrar gözden geçirileceği öğrenildi.

1 yorum yapılmış
  • Ercan
    17 Aralık 2019 • 04:21
    Yönetimi gözden geçirin baskan senin uerine ben olsam o tribüne girmeye yüzüm olmaz yapamiyorsan savaş abak a bırak inceayan bile seninkadar dibe vurmadi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.