VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ELLE TUTULUR BİR İCRAAT YOK"

18 Aralık 2019

...............................................

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘Cemiyet Sohbetleri’ programında konuşan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Su zammına tepki göstererek; “Bunu konuşup sonra öyle yapmak öncelikle kendi ekip arkadaşlarına, kendi çalışanlarına, kendi meclis üyelerine bir hakarettir” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesinde suya yapılan zam teklifinin reddedilmesini dile getiren Doğanay, şu şekilde açıklamalarda bulundu: “En son belediye meclisinde su zammı meselesi oldu. Su zammını CHP’li belediye meclis üyeleri, Bolu Belediye Başkanı ile kendi aralarında konuşmadı mı zannediyorsunuz? Kendi aralarında tartışılmadı mı? Bu zam o şekilde gelmedi mi? Bunu konuşup sonra öyle yapmak öncelikle kendi ekip arkadaşlarına, kendi çalışanlarına, kendi meclis üyelerine bir hakarettir. Suya aslında zam yapıldı. Her ay abonelerden bakım ücreti adı altında 2.5 TL para alınıyor. Bakım ücreti yılda bir kere alınır biz her ay veriyoruz.  Samimiyetle söylüyorum bugün geldiğimiz noktada altına imza atılabilecek bir icraat, milletin ilgilendiren bir konu üzerinde bir şey olmadığını herkes de görüyor. Vatandaşa da bunun zamanını doğru bırakmak gerekiyor. Elle tutulan, gözle görülen bir şeyin başladığını görmek lazım. 

"MİLLET BAHÇESİNİ YAPACAĞIZ"

Seçim öncesi Bolu için verdikleri sözlerin arkasında olduklarının altını çizen Doğanay, “Biz bugün muhalefetteyiz. Ama Karadere suları için üstümüze düşeni yaparak görevimizi yerine getiriyoruz. Millet bahçesi için de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapacağı için bir yer devri oldu. Yerin devri seçim öncesi olduğu için, yer Milli Emlak’a geçti. Sözümüzün arkasındayız. Bu konuyla ilgili kendim bizzat bakanlığa gittim. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında projeleri hazırlanıyor. Biz dün verdiğimiz sözün arkasındayız. Millet bahçesini yapacağız.  Eğer amaç boyamaksa, resim yapmaksa AK Parti iktidarı zamanında yapılanları boyasalar önümüzdeki 5 yıl onlara yeter. O kadar eser var, yaptık" 

"ATATÜRK POSTERİ ÇOK GÜZEL OLDU"

Bolu Belediyesinin seçimin üzerinden geçen 9 aylık süreçte bir iş yapmadığını savunan Doğanay, “Belediyenin hemen yanındaki yere Atatürk posteri yapıldı. Çok güzel oldu. Bunu samimiyetle söylüyorum. Alaaddin Yılmaz döneminde biten bu kavşak çalışmalarında belirli çalışmalar yapılıyor. Basın mensuplarıyla birlikte bir tur da düzenlendi. Sizler oraları gezerken yapılan bir icraat mı gördünüz?  Geldiğimiz noktanın şu olduğunu düşünüyorum. Büyüksu projesi, Karadere suları, Atatürk Orman Parkı, açılamayan yollardan, devasa projelerden, kollektör hattından bahsederken bugün geldiğimiz noktada Bolu Belediyesi bir mahallenin girişine yön tabelası koyuyor bu haber oluyor.” şeklinde konuştu.

5 yorum yapılmış
  • Erol
    18 Aralık 2019 • 09:55
    Zam yapılmayan vergi konulmayan bi yer kaldıysa reisinize hatırlat
  • vatanda
    19 Aralık 2019 • 13:12
    teslim aldığı borçları ödemeye çalışıyor adam. bu süre zarfında ne yapmasını bekliyorsunuz ?
  • cansalassa
    19 Aralık 2019 • 20:07
    yahu sewnin partinin yaptığı zamlar yanın da bu neki biraz edep yahuuu madem bu kadar içtensin onlardan da bahsetsene
  • rkyctn
    18 Aralık 2019 • 23:40
    sizden millet bahçesi isteyen mi oldu. hala biz yapacağız diyorsunuz. öyle bir yer ancak ve ancak Suriyelilere yapılmış olur. bizler o parazitlerle bir arada yaşayamıyoruz... anlayın artık ya da anlamak isteyin artık
  • Geveze
    20 Aralık 2019 • 23:16
    Bir atasözü var ne demişler Kedi erişemediği ciğere mundar der. Sizde aynı oylesiniz işte
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.