VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FECİ KAZADA CAN VERDİ

20 Aralık 2019

..................................

Bolu TEM otoyolunda hafif ticari aracın, acil dönüşten ters istikamete dönmek isteyen ticari taksiye çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 07.00 sıralarında TEM otoyolu Köroğlu Park mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Mahmut Alp idaresindeki 34 YC 6727 plakalı hafif ticari araç, aynı yönde ilerleyen ve acil dönüşten ters istikamete dönmek isteyen Ali Kayaoğlu yönetimindeki 14 T 0304 plakalı ticari taksiye çarptı. Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü Mahmut Alp ve araçta yolcu olarak bulunan Ferhat Bıçak yaralandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Tıp Fakültesi Acil Servisine götürüldü.
Ekiplerin yaptığı incelemede, ticari taksi sürücüsü Ali Kayaoğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kayaoğlu’nun cesedi, savcı incelemesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • FECİ KAZADA CAN VERDİ
  • FECİ KAZADA CAN VERDİ
  • FECİ KAZADA CAN VERDİ
  • FECİ KAZADA CAN VERDİ
Etiketler: bolukaza
1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    20 Aralık 2019 • 00:23
    ALLAH rahmet eylesinde işte hep hız ve dikkatsizlik kurallara uymama..hiçmi görmediniz birbirinizi.hem dönülmez işareti işarete bayri uysaydınız. ya işte ne desen boş galiba olmuş bitmiş..yazılmış kader.kurtuluş yok o ana geldiysen sen bile anlayamazsın...neden girdiğini niye döndüğünü 2 side yolu o an boş görmüşlerdir kesin.gözlerine perde gelmiştir..azrailin görevi icabı...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.