VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜLKÜCÜLERE ANLAMLI ZİYARET

20 Aralık 2019

....................

Dernek başkanı ve yöneticileri, Şehit aileleri ve gazi yakınlarının talep sorunlarını dinleyen Mhp İl Başkanı Cihan Başaran, "Hem şehitlerimizin yakınları, hem de gazilerimiz ile yakınları, bize bırakılan kutsal emanetlerdir. Sorunlarının çözülmesi noktasında hemen harekete geçeceğiz" dedi.
 
Mhp İl Başkanı Cihan Başaran, “ Yüce Allah’ın övgü ile Kuran’ı kerimde bize bildirdiği ve en yüce makamlara layık gördüğü şehitlerimiz bu topraklarda olmamızın en önemli yapı taşıdır. Bize vatan olarak teslim edilen bu topraklar şehitleriminizin kanları ile kutsanmıştır. Gazilerimiz de fedakarca öne atılarak, canını bizler için siper ederek, sağlıklarından ve uzuvlarından kaybederek verdileri mücadele ile Gazi olma şerefine erişmişlerdir. Türk Milleti için kutsal bir öneme sahip bu iki ulvi makama ulaşanlara sonsuz saygı ve minnettarlığımız bakidir. Hem şehitlerimizin yakınları, hem de gazilerimiz ile yakınları, bize bırakılan kutsal emanetlerdir. Değerli dernek başkanımızı ve yöneticilerimizi dikkatle dinledik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Sorunlarının çözülmesi noktasında hemen harekete geçeceğiz “ ifadelerini kullandı.
 
"GEREKLİ GİRİŞİMLERİ YAPACAĞIZ"
 
İl Başkanı Cihan Başaran, “ 17 Aralık 2019 tarihinde  “Sehven Emekli” edildikleri gerekçesi ile emekli maaşları kesilen gazilerimiz var konuyu kanunlar çerçevesinde araştırarak gerekli girişimleri yapacağız. Ayrıca, Gazilerimizin bir çoğu bedensel engelleri nedeniyle toplumda sorunlar yaşıyorlar, bu konuda hassasiyet oluşması içinde gerekli girişimleri başlatacağız.“
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.