VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

METİN'DEN ÖZCAN'A ALKOLLÜ MEKAN ÇAĞRISI

20 Aralık 2019

...............................

HABER- Ayşe Songül ERHAN

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Bolu'nun hayrına olacak işlerde Tanju Özcan’ın yanındayız, alkol gibi Bolu'nun şerrine olacak işlerde ise tavrımızı ortaya koyarız. Umarım kendisi de Bolu'nun hayrına olacak işlerle gündeme gelir ve biz de ona destek oluruz” dedi.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin Bolu'nun Gölköy mesire alanına gelerek açıklamalarda bulundu. Metin, “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kendisine de söyledim, ‘Ben belediye başkanlığı boyunca kimseye alkol ruhsatı vermeyeceğim’ desin de herkes bir rahatlasın. Bolu huzurlu bir şehirdir. Kimsenin alkol içmesine karışacak değiliz ama alkollü mekanların çoğalması her yerde örneklerinde görüyoruz ki, bir takım sıkıntılar ve huzursuzluklara yol açıyor. Bizim Belediye Meclisi'ndeki arkadaşlarımız bu konudaki gerekli duruşu gösteriyorlar. Bizim alkole karşı bir siyasi duruşumuz yok bir toplumsal refah için bu duruşu gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

4 yorum yapılmış
  • Duyarlvatanda
    20 Aralık 2019 • 09:38
    Kadın tacizleri,çocuk tecavüzleri,hayvanlara işkence,sıkıntılı göçmenlerin yarattığı sorunlar huzursuzluklar hiç önemli değil onlar hakkında ağzını açmasın iş alkole gelince huzuru bozar toplumsal refahı bozar sanırsın başka hiç sorun sıkıntı yok başımıza ne geliyorsa alkolden geliyor bırakın artık bunları da saydıklarım nasıl çözülür bunları düşünün onlar hakkında belediye başkanına öneride bulunun
  • hasannazlmolu
    20 Aralık 2019 • 12:21
    alkol ruhsatı verilirse ülke mi batıyor...sizin döneminizde ayık kafayla yaşamak mümkünmü...alkole yaptığınız fahiş zamlar yerine üretimi tamamen durdurun olup bitsin.ama bu rant kapısını kapatamazsınız...her ne kadar alkole karşı olduğunuzu belirtsenizde alkol gelirinden besledikleriniz aç kalır...bu da oy kaybınız demektir.alkole karşı olmadığınız da doğru değil.bal gibi karşısınız..her ne kadar kullanan (gizli) birçok taraftarınız olsa bile...biz içi
  • Sizhepinizbentek
    21 Aralık 2019 • 02:59
    Alkollü şer olarak gören sen. Yoksulluk, yolsuzlukla mücadele için tek laf edebildin mı?
  • SMAL
    21 Aralık 2019 • 14:26
    Adamların aklı fikri belden aşağıda alkol içen içer içmeyen içmez neden bu kadar üstünde duruyorlar anlamıyorum.Alkoldan aldığınız vergilerle hocaların maaşını ödüyorsunuz iyimi yapıyorsunuz sizce.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.