VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN GÖLKÖY'LE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMALAR

20 Aralık 2019

.......................

Haber: Sevgi PİLGİ

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Gölköy'e yatırımları DSİ olarak biz yapacağız. Bolu Belediyesi burayı bizden istedi ancak burası özel korunması gereken bir yer. Gereken bütün çalışmaları yaparak vatandaşımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı. Metin ayrıca yapılacak düzenlemeyle akşamları belli bir saaten sonra girişlerin yasaklanacağını belirterek, "Buradaki güvenliğin sağlanması için, çöp konusu için güvenlik görevlisi alacağız. Bir kere burası aile ortamı olacak. Küçük bir Gölcük olacak. Kullanım olarak değil de görüntü olarak değişiklik yapacağız.  Akşam belli saatten sonra girişini yasaklayacağız. Belediye ile birlikte çalışacağız” dedi. 

Bolu Gölköy Mesire alanına gelerek incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gölköy alanını koruyacaklarını açıklayarak, “Ak parti olarak Bolu’muza hizmetler vermeye devam edeceğiz. Gölköy bir içme suyu havzası. Bolu’nun çeşmelerinden akan içme suyu bu sudan sağlanıyor. Bu nedenle burasının özellikle korunması gerekiyor. Çevre kirliliğine müsaade etmememiz gerekir. O yüzden Gölköy’ün etrafını koruyucu bir işlem yapacağız. O koruma mesafesini sağladıktan sonra, o koruma alanı dışında da güzel bir peyzajla burada vatandaşımızın istedikleri zaman gelip ailesiyle yararlanacağı, etkinlik yapacağı, dinleneceği bir mekan haline getireceğiz. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde Devket Su işleri (DSİ) olarak bu mekanı imar edeceğiz. İmardan kastım bir yapılaşma değil, yani güzelleştirme anlamında. Orman bölge il müdürümüz, tarım il müdürlüğümüz ve devlet su işleri müdürümüz ile birlikte incelememizi yaptık. Planımızı hazırladık. Özel idaremizin de desteğiyle bunu faaliyete geçireceğiz” dedi. 

“DSİ OLARAK BİZ HALLEDECEĞİZ”

DSİ olarak önümüzdeki hafta buraya gerekli ödeneği sağlayacağını belirten Metin, “Gölköy’ümüzü daha kullanışlı bir hale getireceğiz. Belediye söz olarak burasını bizden istedi. Burası DSİ korunması altında olması gereken bir yer. Burası mesire alanından ziyade içme suyu havzası. O nedenle havzayı öncelikle koruyacağız, sonra da güzelleştireceğiz. Ama burada yol problemi var. Ankara’ya döner dönmez ödenek çalışması yaparız, inşallah ilgili ödeneği de sağlarız. Yol maliyeti tahmini olarak 3 milyon civarında gözüküyor. İnşallah bunu belediyemize yük etmeyeceğiz, DSİ olarak biz halledeceğiz” ifadelerini kullandı. 

“PARAYI ZATEN HELAL EDERLER”
Gölköy giriş ücretlerine yapılan zamla ilgili konuşan Fatih Metin, “Burası güzelleştirince vatandaşlarımız verdikleri parayı zaten helal ederler. Buradaki güvenliğin sağlanması için, çöp konusu için güvenlik görevlisi alacağız. Bir kere burası aile ortamı olacak. Küçük bir Gölcük olacak. Kullanım olarak değil de görüntü olarak değişiklik yapacağız.  Akşam belli saatten sonra girişini yasaklayacağız. Belediye ile birlikte çalışacağız. Biz burasını güzelce temizleyip, peyzajını yapıp, yolunu yapıp, vatandaşın kullanımına açtıktan sonra belediyenin çöp almama gibi bir lüksü olmaz, olmamalı da. Gereğini yapmama gibi bir durum söz konusu olamaz. Her metre kare Bolu Belediyesine aittir. Yok orası senin, burası benim mevzusu olmamalı. Belediye olarak bir şehrin her yerinin temiz olması gerekir. Hava şartları el verdiği sürece bu planlarımızı bir an önce faaliyete geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Basın açıklaması ardından Fatih Metin ve ekibi tarafından alanda inceleme yapıldı.

  • FATİH METİN'DEN GÖLKÖY'LE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMALAR
  • FATİH METİN'DEN GÖLKÖY'LE İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMALAR
5 yorum yapılmış
  • Koroglu
    20 Aralık 2019 • 07:16
    Ickici serserilerden arindirilmasini rica ediyorum resmen fuhus yapanlarla dolu alkol ortami haline dondu ailemiz ile gidilmez bi yer oldu trafik denetlemeliride yogunlassin lutfen
  • Alisevimli
    20 Aralık 2019 • 07:38
    Gölköy giriş parası almak resmen Bi saçmalıkki inanın misafir gezdirdim yol tam bir tarla yolundan bozuk arkadaşın başı döndü ön takımı aracın bozdu birde para ödedik tam bir rezaleti cay içecek yer bile salam yok cözüm bulunmalı acil.
  • yasak
    20 Aralık 2019 • 13:25
    yasaklar yasaklar hep aynı saçmalıklar
  • hacer
    20 Aralık 2019 • 14:41
    Haram olsun,nefes almamız bile para.
  • Bolulu
    21 Aralık 2019 • 13:55
    Gene bi rant nedim rant var kapanin elinde kalir halk para oder bireri zengin olur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.