VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GOLSÜZ BERABERLİK

21 Aralık 2019

.......................................

Boluspor TFF 1. Lig’in 16. haftasında Akhisarspor’a konuk oldu. Deplasmanda oynadığı maçta 0-0 berabere kalan ve 1 puan ile sahadan ayrılan kırmızı beyazlılar 12 puan ile 15. sırada yer aldı. Ev sahibi Akhisarspor ise 27 puan ile 3. sırada yer buldu.    

Boluspor maça Yavuz Akgün, Ümit Kurt, Fethi Özer, Burak Bekaroğlu, Sincere Seth, Hayrullah Bilazer, Dodo, Cumali Bişi, Bilal Kısa, Melih Okutan ve Rydell Poepon ilk 11’i ile başladı.

Ev sahibi Akhisarspor ise Gökhan Değirmenci, Alperen Babacan, Uğur Arslan Kuru, Edin Cocalic, Avdija Vrsajevic, Aykut Çeviker, Rajko Rotman, Muhammet Reis, Burhan Eşer, Erhan Çelenk ve Ergin Keleş ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Maç konuk Boluspor’un başlama vuruşu ile başladı. Maçta etkili olmaya çalışan kırmızı beyazlılar istedikleri atakları kuramadı. Ev sahibi Akhisarspor’un ataklarını savuşturmayı başaran kırmızı beyazlı takım, 3. bölgede bir türlü istediği atağı kuramayınca gol bulamadı. İlk yarının berabere bitmesinin ardından ikinci yarı ev sahibi Akhisarspor’un vuruşu ile hareketlendi. Orta saha mücadelesi ile geçen ikinci yarıda ise her iki takımda ataklardan faydalanamadı ve maç başladığı gibi 0-0 bitti.

Bu sonuç ile kırmızı beyazlılar TFF 1. Lig’de 12 puan ile 15. sırada yer aldı. Ev sahibi Akhisarspor ise 27 puan ile 3. sırada yer aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.