VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"GÜÇLÜ OLARAK DEVAM EDECEĞİZ"

21 Aralık 2019

..................................................

Boluspor Teknik Direktörü Osman Özköylü deplasmanda golsüz berabere kaldıkları Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Özköylü, “Çok zorlu bir deplasmandan çok önemli 1 puan aldık” dedi.

Boluspor’da sakatlıklardan yakınan Teknik Direktör Osman Özköylü, “Çok zorlu bir deplasmandan çok önemli 1 puan aldık. Baktığımız zaman gerçekten çok zor bir süreç içerisindeydik, hem ligdeki durum itibariyle hem de mevcut kadromuzdaki sakat oyuncu sayımızın çok fazla oluşu, bugün 5 tane direkt 11’de oynayabilecek oyuncumuzu buraya getirmedik. Birçok oyuncumuz devreyi kapatmıştı. Burak w haftadır oynamıyor. Bu maça mecburen çıkmak zorunda kaldı. İsmail Konuk da sakat. Bilal Kısa 4 haftlık aradan sonra yavaş yavaş oynamaya başladı. Tabii ki tempo kazanması ve oyuna girmesi zaman alacak.

“ZOR BİR DÖNEM İÇERİSİNDEYİZ”

Zor bir dönem içerisinde olduklarına ve bu dönem içinde Akhisar karşısında 1 puan ile sahadan ayrıldıkları için sevinçli olduklarına değinen Özköylü, “Maçtan önce oyunun bu şekilde geçeceği konusunda herkes hemfikirdi. Biz elimizdeki oyuncu grubunu en doğru şekilde kullanmaya çalıştık.  Başka yerlerde başka oyuncular oynatmak zorunda kaldık. Bugün çocuklar konuştuğumuz gibi planladığımız gibi sahada çok doğru bir duruş gösterdiler ve doğru pozisyon aldılar. Çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Biz artık devrenin bitmesini bekliyoruz kendi adımıza. Hem iyileşecek oyuncularımızın katılımı ille hem de devre arası yapılacak transferlerle beraber ikinci yarıda bambaşka Boluspor takımı olacağına inanıyorum. İnşallah bu 1 puan son haftalarda üzdüğümüz camiamızı sevindirmiştir. Boluspor ayakta kalacak, güçlü olarak yoluna devam edecek. Hiç kimsenin bunda endişesi olmasın” diyerek sözlerini noktaladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.