VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"YAHU NECİP BEY'DEN BAŞKA ADAY MI VARDI?"

25 Aralık 2019

...................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Almanya seyahatinin ardından gazetecilerle bir araya geldi. Kahvaltıda gazeteciler ile buluşan Tanju Özcan, Boluspor’un durumu ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Özcan, “Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı’ya ‘Boluspor’u bırak’ demem” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Almanya seyahatinin ardından gazetecilerle bir araya geldi. Boluspor’un içinde bulunduğu durum ile ilgili de açıklamalarda bulunan Tanju Özcan, “Ben Belediye Başkanı olarak konunun zaten içindeyim. Maalesef kötü durumdayız. Boluspor bu noktada olmamalı. Boluspor’un mevcut kadrosu bu durumda olmayı hak etmiyor. Bu kadro çok iyi olmamış ve şampiyon olamaz ama bu durumda da olmayı hak etmiyor. Boluspor’un küme düşmesi ile ilgili benim bir endişem yok. Bizim durumumuz iyi değil. Bizden kadro ve ekonomik olarak iyi olmayan takımlar da var. Ligin ikinci yarısından Boluspor’un yükselip orta sıralarda yer alacağını görüyorum. Ama bizim şimdiden önümüzdeki yılı planlamamız gerekiyor. Boluspor başkanı kim olursa olsun ben belediye başkanı olarak her türlü desteği vereceğim. Bu desteği ticari ve siyasi ilişkilerime bakmadan bir Boluspor taraftarı olarak vermeye hazırım” dedi.

“YAHU NECİP BEY’DEN BAŞKA ADAY MI VARDI?”

Kongrede başka aday çıkmadığını belirten Özcan, “‘Necip Bey’i sen mi başkan yaptın?’ gibi sorularla karşılaşıyorum. Yahu Necip Bey’den başka aday çıkmadı ki. Benim tercih yapma şansım mı var? Bunu bazıları söylüyor” dedi.

“NECİP ÇARIKCI İLE OLAN HESAPLARINI BOLUSPOR’A YANSITMASINLAR”

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı ile olan münasebetlerini Boluspor’a da yansıtan insanlar olduğuna dikkat çeken Özcan,  “Onlar bu hesaplarını Necip Çarıkcı bu işi bıraktıktan sonra görsünler. Ama Necip Çarıkcı kulüp başkanı olarak kaldığı sürece onunla olan hesaplarını kimse Boluspor üzerine yansıtmasın. Buna üzülüyorum” dedi.

“BİR BAŞKASI BAŞKAN OLURSA ONU DA DESTEKLERİM”

Bir Boluspor taraftarı olarak kırmızı beyazlı kulübü desteklemesi gerektiğini belirten Başkan Özcan, “Benimde Necip Başkan’a söylemek istediğim şeyler var ama kulüp başkanı olduğu sürece bize sadece onu desteklemek düşer. Yarın bir başkanı başkan olsa bu da desteklerim. İsterse beni hiç sevmeyen ve benim de hiç sevmediğim biri olsun. Onu desteklemek benim görevim” ifadelerini kullandı.

“NECİP ÇARIKCI’YA ‘BIRAK’ DEMEM”

Başkan Tanju Özcan, “Necip Başkana ‘bırak’ demem. Gidip bir başkasına da ‘başkan ol’ diyemem. Bunu yönetim tartışır. Boluspor camiası tartışır. En son noktada benim yapmam gereken bir şey olur vermem gereken bir katkı olursa o zaman konuşurum. Boluspor, Bolu Belediyespor değil. Bolu Belediyespor başarısız olursa ‘başkanı değiştirin’ derim. Boluspor Bolu’nun takımı, Bolu halkının takımı, onun için kimseye ‘bırak’ diyemem” diyerek sözlerini noktaladı.

1 yorum yapılmış
  • Adilduru
    25 Aralık 2019 • 06:53
    Ah başkan sen yapma bari neden başka aday yoktu bunun boluda doğan 7 yasındaki çocuk bile verir cevabını kendimizi kandırmayalım halkıda kandırıp guveninizi sarsmayın bence. Destek olmanız bir lütuf değil olması gereken zaten. Sizin destek olduğunuz kadar sözde... Kişiler siz kadar destek olmadığını hepimiz görüyoruz. Politikada kandırma güdüsünü bir kenara bırakalım artık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.