VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAKEM BÖYLE İSTEDİ

29 Aralık 2019

..................................

Boluspor TFF 1. Lig’in 17. Haftasında kendi evinde Eskişehirspor’u ağırladı. Maç Gökhan Sazdağı ve Mete Kaan Demir’in karşılıklı golleri ile 1-1 berabere bitti. Boluspor bu sonuçla ligde 13 puan ile 16. sırada yer alırken konuk Eskişehirspor ise 6 puan ile ligin son sırasında yer aldı.  

Boluspor maça Yavuz Akgün, Sincere Seth, Burak Bekaroğlu, Fethi Özer, Hayrullah Bilazer, Dodo, Cumali Bişi, Gökhan Sazdağı, Melih Okutan, Bilal Kısa ve Poepon ilk 11’i ile başladı.

Konuk Eskişehirspor ise Ekrem Kılıçarslan, Mehmet Feyzi Yıldırım, Mevlüt Çelik, Cemali Sertel, Erdal Akdarı, Alperen Kocabaş, Mete Kaan Demir, İbrahim Sissokko, Mehmet Özcan, Kamal Issah ve Emre Güral ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Maç konuk Eskişehirspor’un vuruşu ile başladı. Maçın başında etkisini arttırmak isteyen Boluspor, kontra ataklar ile kalesinde pozisyonlar verdi. Ataklarını sıklaştıran Boluspor, sağ kanattan Melih Okutan’ın açtığı ortada Gökhan Sazdağı ceza sahasındaki vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve kırmızı beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Golden sonra saha karıştı. Ofsayt kararına sinirlenen Osman Özköylü hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırarak tribüne gönderildi. Kırmızı karta itiraz eden Ümit Kurt da yedek kulübesinde kırmızı kart ile cezalandırılarak oyun dışı kaldı. Kırmızı kartlardan sonra karışan sahada iki takımın yedek kulübesi birbirine girdi. Yedek oyuncuların ve görevlilerin sakinleştirdiği oyun devam etti. İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

İkinci yarının başında Sincere Seth’in hatasında 46. dakikada Mete Kaan Demir topu filelere gönderdi ve Eskişehirspor beraberliği yakaladı. 54. dakikada ilk sarı kartı gören Poepon, 59. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Hakeme ilk yarının sonunda tepki gösteren tribünler Poepon’un kırmızı kartından sonra hakem Bülent Birincioğlu’na sitem etti. 63. dakikada Boluspor’da Bilal Kısa’nın yerine Hakan Arslan oyuna dâhil oldu. Eskişehirspor’da 66. dakikada Alperen Kocabaş yerine Bedirhan Altunbaş oyuna girdi. Boluspor’da 72. dakikada Gökhan Sazdağı yerine Batuhan Altıntaş oyuna girdi. Eskişehirspor’da 77. dakikada Mete Kaan Demir’in yerine İbrahim Halil Öner oyuna girdi. Boluspor’da 83. dakikada Melih Okutan yerine Mutlu Güler oyuna dâhil oldu.

SON DAKİKALAR NEFES KESTİ

85. dakikada ceza sahası dışında Dodo’nun vuruşu üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topta Mutlu Güler topu dışarıya gönderdi. Boluspor son dakikalarda oyunda baskınlığını arttırdı ve üst üste pozisyonlardan yararlanamadı. 86. dakikada Mutlu Güler taç atışında topu rakibe vermedi gerekçesiyle sarı kart gördü. 87. dakikada Eskişehirspor’da Kamal Issah yerine Kıvanç Karakaş oyuna dâhil oldu. Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi. Son dakikalarında gol olmayan maç 1-1 berabere bitti.  

Boluspor bu sonuçla ligde 13 puan ile 16. sırada yer alırken konuk Eskişehirspor ise 6 puan ile ligin son sırasında yer aldı.  

5 yorum yapılmış
  • BOLUSPORLUAYDINLIYKSEL09
    29 Aralık 2019 • 06:21
    Elveda BOLUSPOR
  • Demircan
    29 Aralık 2019 • 09:34
    Osmanlar olmaz futbolcu gibi kırmızı kart goruyo takimi yalniz bırakıyor olmaz en iyisi sait hoca is isten geçmeden takimin başına getirin
  • Alp
    29 Aralık 2019 • 10:51
    Eskişehir transfer yapamiyor. 9 puanı silinmiş. Pes etmiyor taraftarı destekliyor. Bizler ise elveda diyoruz. Taraftar böylemi olur.
  • hakemebakhakeme
    29 Aralık 2019 • 11:04
    böyle hakem olursa adaleti çinde aramak gerekir
  • BOLUSPORLUAYDINLIYKSEL09
    30 Aralık 2019 • 01:52
    Alp kardeş haklısın ama BOLUSPOR içi boş bardak gibi.mücadele hırsı yok.boşu boşuna kırmızı kart giyiyorlar.takımı yalnız bırakıyorlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.