VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DE ORTALIK KARIŞACAK

30 Aralık 2019

................................

Milliyetçi Hareket Partisi İl Sekreteri Erensoy Akbulut, yaptığı açıklamada partide yaşanacak ihraçların sinyalini verdi. Akbulut, "Omurgasızlar ile mücadelemiz devam ettirilerek en sert şekilde cevap verilecektir!” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Sekreteri Erensoy Akbulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MHP’de yaşanacak ihraçlara işaret etti. MHP üyesi oldukları halde başka partiye destek veren bazı kişilerin partiden ihracı için çalışma başlattıklarını duyuran Akbulut, “Halen MHP’liyim, Ülkücü’yüm diyerek farklı siyasi partiler ile dirsek teması kurarak kripto görevini üstlenen omurgasızlar ile mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de yarın da büyük bir titizlik ile incelenerek devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Ülke Bekası dışında hiçbir kazanç ve menfaat gözetmeksizin tüm kararlılığı ile ülkesine hizmet etmek için çalışmaktadır.

Hiç kimse unutmamalı ki Milliyetçi Hareket Partisi 50 yıldır bu vatana karşılıksız gönül vermiş şehitlerinin anısı ve vatan sevdalıları ile Ülke Bekası için gücünün bittiği yerde canı ile mücadele edecek Ülkücü ruhuna sahiptir.

MHP Kurucu Genel Başkanımız, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş, “Ülkücü MHP’de olur. MHP’de bulunmayan ülkücü değildir, gittiği yerin damgasını yer, oradaki genel başkanın görüşüne göre yaşar. Onun ülkücülüğü kalmamıştır. Bunu böyle bilmeliyiz.” demiştir. Bu kripto omurgasızların Partimizden ve bağlı teşkilatlarımızdan uzaklaştırılması için gerekli çalışmalar başlatılmıştır” dedi.

“EN SERT ŞEKİLDE CEVAP VERİLECEKTİR”

Son olarak bu kişilerle mücadelelerinin devam edeceğini en sert şekilde cevap verileceğini belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ülke Bekası için vermiş olduğu bu çetin mücadelede içimizde olduğunu sanarak darbeci zihniyet ve şer odakları ile koyun koyuna, kucak kucağa olan omurgasızlar ile mücadelemiz devam ettirilerek en sert şekilde cevap verilecektir.!” ifadelerine yer verdi. Bolu Takip

1 yorum yapılmış
  • zbollulu
    31 Aralık 2019 • 01:37
    güzel açıklama yapıyorsundaBolumazda MHP varlığını hissetirebiliyormusunuz hiç bir çalışma yok sokak taki insanlara sorsan MHP'nin ilbaşkanı kim diye bilenyok halkın içine girin basına çıkın orda koltukta oturmayla olmuyor türkmen beyimizin mesajlarını anlatın halka
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.