VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“BU PROJE BOLU’NUN GELECEK PROJESİDİR”

31 Aralık 2019

...............................................

MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Davut Uzun Ankara İstanbul arası yapımı planlanan Yüksek Hızlı Tren Projesinin Düzce-Bolu-Gerede hattı üzerinde tekrar değerlendirilmesi için destek çağrısında bulundu. Uzun, güzergâhın yeniden gündeme alınması ve gereken fizibilite çalışması için Bolu halkını imza kampanyasına davet etti. Destek çağrısında projenin önemine dikkat çeken Uzun, hattın talep edilen güzergâh üzerinden hayata geçmesi halinde Bolu’nun ekonomik olarak büyük bir sıçrama kaydedeceğini söyledi.

Yüksek Hızlı Tren Projesi Türkiye’nin kalkınma projelerinden biri olarak kamuoyu gündemine geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ulaşımda istenilen teknolojik nokta, gelişim, güvenlik ve seyahat konforu gibi konularla birlikte tartışılan projenin birçok bölümü hayata geçti ve birçok yerde de yapım çalışmaları devam ediyor. Proje nüfus yoğunluğuna göre 3 şehir hattında can alıcı öneme sahip. Bu şehirler İstanbul-Ankara ve İzmir hattı. Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar tarafından kamuoyu gündemine 4 yıl önce yeni bir teklif getirildi. Şamadar getirdiği teklifte Ankara- İstanbul arasında düşünülen YHT hattının Ankara-Sincan-Çayırhan-Sakarya-İstanbul güzergâhında planlandığını bu güzergah planın tekrar değerlendirmesi gerektiğini ifade ederek çalışmalarına başladı. Şamandar YHT hattının Düzce-Bolu-Gerede hattı üzerinde ilerlemesi gerektiğini iddia ederek bu konun tekrar gündeme alınması için Ulaştırma Bakanlığı’na talepte bulundu. Bakanlığın bu konuyu gündeme alarak değerlendirmesi için Düzce’de imza kampanyası başlatan Şamandar güzergâhın devamında yer alan diğer il Bolu’dan da destek talebinde bulundu. Şamandar’a ilk yanıt MÜSİAD Bolu Şube’den geldi. MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Davut Uzun yapılacak inceleme talebi için gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞA HAZIRIZ

MÜSİAD Bolu Şube Başkanı Davut Uzun yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi “MÜSİAD çatısına bağlı işadamları olarak milli ve manevi konularda yapılacak girişimler bizim her zaman birinci önceliğimiz olmuştur. Memleketimizin arzu edilen ve hak ettiği noktaya ulaşması için biz MÜSİAD olarak her türlü fedakârlığa hazırız. İstanbul- Ankara üzerinde düşünülen yüksek hızlı tren projesi ülkemizin kalkınması için çok kıymetli bir projedir ve önceliği bizim için hayati öneme sahiptir.

DESTEK BEKLİYORUZ

Sizlerle paylaşacağım link aracılığı ile dilerseniz internet yoluyla ya da ilerleyen günlerde konu hakkında sivil toplum kuruşları başta olmak üzere siyasi partiler ve diğer kurumlarla işbirliği ile bu çalışmayı imza kampanyası şeklinde sürdürerek devam ettirmeyi hedefliyoruz. Bu konu toplumuzun ve ilimizin çok daha ileri seviyelerde mesafe kat etmesi adına çok önemli bir projedir. Bu proje Bolu’nun gelecek projesidir. Siz kıymetli vatandaşlarımızdan bu konuda destek vereceğinizi düşünüyor ve vereceğiniz destekten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.

https://www.change.org/p/prof-dr-ayhan-%C5%9Famandar-istanbul-gebze-izmit-sakarya-hendek-d%C3%BCzce-bolu-gerede-ankara-hatt%C4%B1na-yht-istiyoruz?recruiter=false&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_initial&recruited_by_id=f73a49f0-2a64-11ea-809b-b5723ae243c5&share_bandit_exp=initial-14413617-tr-TR&share_bandit_var=v0&utm_content=fht-14413617-tr-tr%3Av5

  • “BU PROJE BOLU’NUN GELECEK PROJESİDİR”
  • “BU PROJE BOLU’NUN GELECEK PROJESİDİR”
  • “BU PROJE BOLU’NUN GELECEK PROJESİDİR”
2 yorum yapılmış
  • zbolulu
    31 Aralık 2019 • 01:30
    bizim millet vekillerimiz çalışsın treni kaçırmayalım yoksa geçmiş olsun bolumuzun gelecegi için bakın düzcedeki bürokratlar imza kampanyası başlatmış biz uyumayalım tşk
  • Tarkstn
    31 Aralık 2019 • 07:14
    Bu düzce üniversitesi projesine Bolu siyasi ve Gerede düzce hendek ne kadar siyasi sivil toplum partili kim varsa belediyeler VS bu tren projesi destekleyip sahip çıkılmalı AKP il bakanları vekillerin özellekle fatih metin acıklama yapmalı çünkü çok önemli bölge projesi geleceğin en önemli projesi gercekleşirse bölge için can damarı olur siyasiler uyuma sahip çıkın birleşin bölge olarak.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.