VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ENGELLİ BİREYLERE MÜJDE

31 Aralık 2019

..............................

Bolu Belediyesi, Mehmet Akif Kültür Merkezi'ni "Engelli Gündüz Bakım Evi" olarak hizmet vermesi için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne tahsis etti. Karaçayır Nikah Salonu bitişiğinde bulunan salon artık "Engelli Gündüz Bakım Evi" olarak hizmet verecek.

2019 yılının son gününde Bolu’da engelli bireyler ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştıracak çok önemli bir projenin temelleri atıldı. Engellilere yönelik birçok önemli çalışmaya imza atan Bolu Belediyesi, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Karaçayır Nikah Salonu bitişiğindeki Mehmet Akif Kültür Merkezi’ni “Engelli Gündüz Bakım Evi” olarak hizmet etmesi için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne tahsis etti.

DEV PROJE İMZALANDI

İki kurum işbirliğinde gerçekleşecek önemli proje için Bolu Belediyesi başkanlık makamında protokol imza töreni düzenlendi. Törende bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, “Engelli Gündüz Bakım Evi” protokolü imzalayarak, dev projenin startını verdiler. Atılan imzalarla birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için verdiği vaatlerden birini daha gerçekleştirmiş oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.