VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖNDERİLECEK İSİMLER BELLİ OLDU

1 Ocak 2020

.........................................

Haber: Adnan KARABULUT

Boluspor devre arası hazırlık kampına girerken kırmızı beyazlı ekipte 5 oyuncunun gönderileceği sosyal medyada konuşulmaya başladı.

Boluspor devre arası kampına girerken sosyal medya üzerinden 5 oyuncu ile yolların ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Kırmızı beyazlı ekipte gönderilecek isimler belli oldu.

“HAKAN KENDİNE TAKIM BUL”

Kaleci Gökhan Değirmenci’nin takımdan gönderilmesinin ardından kalede 1 numara problemi yaşayan Boluspor’da alınan 4 kalecide sezon başından beri kale problemine çözüm olmadı. Erzurumspor’dan alınan Hakan Cambazoğlu da kaleye çözüm olmadı. Teknik Direktör Osman Özköylü’nün ligin son iki haftası kalede tercih etmediği Hakan, Boluspor’dan gönderilecek ilk isim. Boluspor transfer komitesi Hakan’a “Kendine takım bul” dedi.

BİR KALECİ DAHA YOLCU

Sezon başında Antalyaspor’dan transfer olan ve Gökhan Değirmenci’nin takımdan gönderilmesinin ardından kalede görev yapması beklenen Ozan Evrim Özenç de gönderilecek bir diğer isim. Bu sezon yalnızca bir maça çıkan ve kalesinde 2 gol gören Özgenç, kırmızı beyazlı takımdan ayrılacak iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başladı.

‘UMUT’SUZ YOLCU

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray’dan bedelsiz olarak takıma katılan Umut Gündoğan için de yolun sonu görüldü. İstenileni bir türlü veremeyen ve yedek kulübesinin vazgeçilmez adamlarından olan Umut Gündoğan, yönetim ve Boluspor transfer komitesi tarafından kendisine takım bulması istenen başka bir oyuncu. Çıktığı 7 maçta hiçbir gole katkısı bulunmayan Gündoğan, bu maçlarda 1 sarı kart ve1 kırmızı kart görmüştü. Umut Gündoğan’ın ise Manisaspor’a gideceği konuşuluyor.

BİR DİĞER YOLCU SAMİ CAN

Bu sezon başında Gaziantep SK’dan büyük umutlarla transfer edilen ve orta sahadaki problemi çözmek için en önemli adaylardan olan Sami Can Keskin de diğer transferler gibi istenileni veremeyen oyunculardan. Boluspor ile 10 maça çıkan ve gol katkısında bulunamayan Keskin, 2 sarı kartla taraftarın umutlarını yıkan isimlerden. Boluspor Transfer Komitesi tarafından kendisine takım bulması istenile Sami Can resmi açıklamadan sonra kırmızı beyazlı formaya veda edecek.

FORVET GELECEK, BATUHAN GİDECEK

Geçtiğimiz sezon Almanya’nın Hamburg takımından Boluspor’a transfer olan 23 yaşındaki santrafor Batuhan Altıntaş, gol yollarında en etkisiz isimlerden biri. Poepon’un istenileni veremediği sezon forma yarışında Poepon’dan daha etkisiz kalan Batuhan, takımdan gönderilecek bir diğer isim. Forvet arayışlarını sürdüren ve bir forveti Bolu’ya getirip anlaşan kırmızı beyazlılar Batuhan Altıntaş’ı ise takımdan gönderme kararı aldı. Resmi açıklamanın yapılmasının ardından Batuhan için de kırmızı beyazlı macera sona erecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.