VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PFDK CEZA YAĞDIRDI

2 Ocak 2020

......................................

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 02.01.2020 tarih ve 40 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar doğrultusunda Boluspor kulübüne, Osman Özköylü, Ümit Kurt ve Boluspor taraftarına ceza geldi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 02.01.2020 tarih ve 40 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar doğrultusunda Osman Özköylü ve Boluspor taraftarına ceza geldi.

İşte o cezalar;

Boluspor kulübünün 29.12.2019 tarihinde oynanan Boluspor - Eskişehirspor müsabakasında, mensuplarının ve taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 12.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

FDT'nin 52/3. maddesi uyarınca saha olaylarına karışan taraftarların bulunduğu VIP B blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.

Aynı müsabakada Boluspor kulübü oyuncusu Ümit Kurt'un, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve 6.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Aynı müsabakada Boluspor kulübü teknik sorumlusu Osman Özköylü'nün, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Bu karar ile birlikte 3 maç ceza alan Ümit Kurt Osmanlıspor, Adana Demirspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Osman Özköylü ise Osmanlıspor maçında takımını yalnız bırakacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.