VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN HAREKETE GEÇTİ

2 Ocak 2020

.............................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yapılacak olan Yeni Hızlı Tren’in Ankara-Bolu-Düzce-Sakarya-Kocaeli-İstanbul güzergahlarından geçmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep etti.  Bolu Belediye Meclisi Ocak Ayı 1. Oturumunda konuyla alakalı konuşan Başkan Özcan, “Bu yüksek hızlı trenin Bolu üzerinden geçmesi Bolu’muza çok şey katacaktır. Sayın Cumhurbaşkanı randevuyu vermezse gerekirse 50 kez de ararız” dedi.

Hızlı trenle alakalı Düzce ciddi adımlarda atmış, kampanyalar başlatmıştı. Bolu’dan da MÜSİAD ve Başkan Özcan, ellerini taşın altına koydular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep eden Tanju Özcan, randevunun kabul edilmesi durumunda tek başına değil de Ticaret Odası, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri olarak görüşeceklerini açıkladı.  

Konunun siyasi bir mesele olmadığının altını çizen Özcan, “Bolumuzun geleceğiyle alakalı çok önemli bir mesele. Bu yüksek hızlı tren yapılacaksa Bolu üzerinden geçmesi Bolu’muza çok  şey katacaktır. Eğer sayın Cumhurbaşkanımız randevuyu vermezse gerekirse 50 kez de ararız. İnşallah randevu talebimiz karşılık bulur. Hızlı tren hattının Düzce güzergahı üzerinde Ankara’ya ulaşma noktasında Düzce’nin etkili girişimleri var ama maalesef bizde yok. Üzülerek söylüyorum ki diğer hat, güzergah bakanlık nezdinde daha ağır basmaya başlamış,. Düzce’nin daha ciddi girişimleri var. Bizim de sesimizi biraz daha yükseltmemiz gerekiyor. Bu randevuyu alana kadar da uğraşacağım” şeklinde konuştu.

Etiketler: BOLUhızlı tren
3 yorum yapılmış
  • Muradiye
    2 Ocak 2020 • 11:57
    Hizli trenin katacak olsugu artilari dusunursek yetkililere destek olmaliyiz imza toplanila bilir cumhur baskanina iletmek uzere
  • SABAHATTNKALAYCIOLU
    2 Ocak 2020 • 22:34
    HARİKA OLUR SAYIN BAŞKANIM.
  • RifatAltunba
    3 Ocak 2020 • 09:53
    Sayın başkanım boluya can suyu verirsin.çok güzel.olur.inşallah.gerçekleşir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.