VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU EL ELE VERMELİDİR"

3 Ocak 2020

......................................

Bolu kamuoyunda yoğun yer teşkil eden Yüksek Hızlı Tren projesine bir destek de İYİ Parti’den geldi. İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Bolu halkının tamamının bu konuda el birliği ile destek vermesi ve bu projenin Bolu’da hayata geçmesi gerektiğini ifade etti.

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, parti olarak bu güne kadar attıkları adımların tamamında her zaman Bolu’nun menfaatlerini düşünerek hareket ettiklerini belirterek, Bolu’nun sosyal ve ekonomik hayatının gelişiminin öncelikleri olduğunu belirtti.

Ahmet Örnekbaş, Ülkenin kalkınması için ilk olarak teknoloji ve üretim alanlarının arttırılması gerektiğini vurgulayarak, “Bu iki konuyu hayati anlamda etkileyecek bir gelişme yaşanmış Yüksek Hızlı Tren hattının Bolu’dan geçme ihtimali gündeme gelmiştir. Düzce Üniversitesi Teknoloji Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar tarafından yapılan çağrıda Ulaştırma Bakanlığı’nın İstanbul Ankara için belirlenen güzergâhın tekrar değerlendirilerek yeni bir fizibilite raporu oluşturulması ile ilgili bir teklif sunulmuş, imza kampanyası başlatılmıştır. Bolu’dan MÜSİAD derneğinin ve Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın açık desteğini alan teklifte güzergâhın Bolu’dan geçmesi hedeflenmektedir. Bu proje Bolu’nun ekonomik olarak kalkınması açısından büyük önem arz etmektedir. Yüksek Hızlı Tren projesi ilimizin ekonomik ve sosyal çehresini değiştirecek çok ciddi bir projedir.

“BOLU’MUZUN MENFAATİNE OLAN BİR KONUDUR”

Biz İYİ Parti olarak yeni hattın belirlenmesi için yapılacak ön araştırma için elimizden ne geliyorsa yapmak için hazır olduğumuzu duyurmak istiyoruz.  Bolu’nun çıkarı için ne yapmamız gerekiyorsa onu yaparız. Bu proje siyaset üstü bir konudur. Bolu’da yaşayan bütün vatandaşlarımızın menfaatine olan bir konudur. Bolu halkının tamamının bu konuda el birliği ile destek vermesi ve bu projenin Bolu’da hayata geçmesi gerekmektedir. Kıymetli Bolu halkını Bolu’nun geleceğini ilgilendiren bu hayati konuda destek vermeye davet ediyorum ve İYİ parti olarak bu projenin içinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bizler bu partinin çatısı altında faaliyet gösteren arkadaşlarımızla birlikte bu projenin gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa yapacağımızın bir kere daha altını çiziyorum. Yüksek Hızlı Tren Bolu’dan geçmelidir” dedi.

Etiketler: boluhızlı tren
1 yorum yapılmış
  • ppolat
    5 Ocak 2020 • 02:05
    Tehlikeli olmaz mı? Tren kazaları bakımından bakıldığında sakıncalı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.