VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAHSİS KALDIRILDI

3 Ocak 2020

....................................

Bolu Belediye Meclisi’nde Uğur Mumcu Parkı’nda bulunan Gençlik Kıraathanesi için verilen alanın tahsisinin kaldırılması oy birliği ile kabul edildi.

Bolu Belediye Meclisi Ocak Ayı 1. Oturumunda Gençlik Kıraathanesi için verilen alanın tahsisi konusu ele alındı. Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde TÜGVA’ya tahsis edilerek Bolu’nun ilk gençlik kıraathanesi olma özelliği taşıyan alan ile alakalı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ilk başkanlığını yaptığı meclis toplantısında burayı inceleme altına aldıklarını duyurmuştu. Yapılan incelemeler doğrultusunda birim müdürlüklerinden gelen TÜGVA’nın tahsisinin kaldırılması maddesi mecliste görüşüldü.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Konu hakkında Bolu Belediye Meclisi Üyeleri’ni bilgilendiren Başkan Özcan bu konu hakkında TÜGVA ile karşılıklı görüşmeler yaptıklarını söylediler. TÜGVA’nın da tahsisin kaldırılmasını istediğini söyleyen Başkan Özcan, bu anlaşmadan herkesin memnun olacağını söyledi. Başkan Özcan’ın açıklamaların ardından oylamaya geçildi. Gündem maddesi, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Böylelikle Uğur Mumcu Parkı’nda TÜGVA’ya gençlik kıraathanesi için verilen alanın tahsisi kaldırıldı.

5 yorum yapılmış
  • Aykutdemir
    4 Ocak 2020 • 06:40
    Yeniden kiralansin kafenin yeni adi #aydinlik gencler cagdas yasami destekleme meyhanesi pardon kafesi olsun#
  • Bolulu
    3 Ocak 2020 • 12:32
    O kadar güzel bir yerdi ki orası haksızlık ettiniz. Bura gibi bir yer Bolu'da yoktu.
  • BLENTECEVT
    3 Ocak 2020 • 13:47
    isabet olmuş teşekürler
  • Bolulu
    4 Ocak 2020 • 23:51
    Isabet olmuş diyor. Bir defa bile gittiniz mi oraya. Oraya gelen gençler ,biz şimdi nereye gidivez, tıklım tıklım dolduğu günler oldu. Bir çok genç sosyal olanaklardan yararlanamıyor. Teşekkürler bolu belediyesi ve sayın başkan
  • IbrahimTR14
    5 Ocak 2020 • 12:12
    Gençlerin okumaya ihtiyacı var. Kitap, dergi, ansiklopedi okumaya. Bu imkanları onlara sağlayacak kaç yer Bolu’da Allah aşkına?! Bolu’nun gençlerine haksızlık ediyorsunuz, sırf siyasi fikirlerinizle uyuşmayan bir kurumun oraya öncelik etmesinden ötürü ordan istifade eden insanları mağdur duruma düşürüyorsunuz. Tam CHP’den beklenecek bir hamle doğrusu, bravo. Şimdi orası Çağdaş/Atatürkçü Gençler Meyhanesi filan olur kesin, size de size oy verenlere de bir Bol
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.