VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 18 OCAK CUMARTESİ

18 Ocak 2020

...................................................

1-Mudurnu ilçesi Göllüören köyü halkından (Merhum) İsmail ÖZDEMİR’in  eşi, İsmail ve Şaziye ÖZDEMİR’in anneleri; HAYRİYE ÖZDEMİR, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Göllüören köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Sümer mahallesi halkından (Merhum) Kadir KAYA’nın eşi, Zeliha DİNÇEL ve Hüseyin KAYA’nın anneleri, Ali DİNÇEL’in kayınvalidesi; FATMA KAYA, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çankırı ili Ilgaz ilçesi Kale köyü mezarlığına defnedilecektir.

3-Kol köyü halkından (Merhum) İsmail AKDOĞAN’ın oğlu, Mahmure AKDOĞAN’ın eşi, Aynur Sebahat, Zafer, Fikret ve Zeynep AKDOĞAN’ın babaları, Melek, Ahmet ve Sadettinin abileri; İLYAS AKDOĞAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kol köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4-Karamanlı mahallesi halkından Nazım ERSOY’un eşi, Mehmet Ali ve Kamil Metin ERSOY’un anneleri, Yüksel ve Mediha ERSOY’un kayınvalidesi, Mehmet, Celal ve Sabri BAŞKALYONCU’nun kardeşi, Murat, Ayşegül, Hakan ve Efe ERSOY’un babaanneleri; SABRİYE ERSOY, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karamanlı mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

5-Karacasu beldesi halkından Muzaffer ERBİLEN’in eşi, Karacasu Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa ERBİLEN ve Nezaket MAT’ın anneleri; MÜRVET ERBİLEN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacasu beldesi Santral caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Karacasu mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.