VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARADERE TÜNELİ’NDE SON GELİŞME

18 Ocak 2020

..........................................

Bolu Belediyesi, şehirdeki çeşmelerde içme suyu akmasını sağlayacak olan Karadere Tüneli’nin betonlaşma işi ihalesini gerçekleştirdi. İhaleyi 15 Milyon 486 bin TL ile Çetin İnşaat, Tekstil, Turizm, Üretim, Sanayi Ticaret A.Ş. kazandı.

 Boluluların uzun yıllardır beklediği Karadere Tüneli’nde artık mutlu sona gelindi. Tünelin son işlemi olan betonlaşma işi için Bolu Belediyesi geçtiğimiz günlerde ihaleye çıktı. 23 Aralık’ta yapılan ihaleye 5 firma katıldı. İhaleyi Çetin İnşaat 15 milyon 486 bin artı KDV teklifi ile kazandı. Bu ihalenin gerçekleşmesi ile beraber Bolu Belediyesi kasasından Karadere Tüneli için toplam 51 milyon 500 bin lira çıkmış olacak ve bu paraya işlemleri tamamlandıktan sonra Devlet Su İşleri’nin gerçekleştirdiği kamulaştırma bedelleri de eklenecek.

 İTİRAZ SÜRESİ BEKLENİYOR

İhalenin tamamlanmasının ardından gözler, firmanın işe başlayacağı tarihe çevrildi. 24 Ocak tarihine kadar geçerli olan itiraz süresi boyunca herhangi bir itiraz gelmezse, Bolu Belediyesi ile ihaleyi kazanan firma ile bir ay içerisinde sözleşme imzalayacak. İtiraz etme süresinin tamamlanması ve sözleşmenin imzalanmasının ardından ise mevsim şartlarına göre ihaleyi kazanan firma, Karadere Tüneli’nin betonlaşma işini yapmak için çalışmalara başlayacak. İhalede belirtilen şartnameye göre de ihaleyi kazanan firmanın, betonlaşma işini 2020 yılının son günlerine kadar tamamlaması gerekiyor.

Kaynak: Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.