VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 19 OCAK PAZAR

19 Ocak 2020

......................................

1-Kıbrıscık ilçesi Alan Kuzca köyü halkından, (merhum) Mustafa ALTUNCU’nun eşi, Musa, Muhammet, Satılmış ALTUNCU, Erdoğan ADANIR, Ayşe BEYHAN ve Hatice BAHÇECİ’nin anneleri; HALİME ALTUNCU, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kıbrıscık ilçesi Alan Kuzca köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2-Akpınar Mahallesi halkından, (merhum) terzi Ali KUYUMCU’nun eşi, Yücel KUYUMCU ve Yüksel ERSOY’un anneleri, Mehmet Ali ERSOY ve Hülya KUYUMCU’nun kayınvalidesi, Murat, Burcu, Ali Mert ve Hakan’ın babaanneleri ve anneanneleri; NEBAHAT KUYUMCU, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beşkavaklar Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

3-Kürkçüler Mahallesi halkından, (merhum) Mustafa ve Nazmiye ŞEN’in kızı, Mehmet ŞEN ve Huriye BAŞ’ın kardeşi; SAFİYE ŞEN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kürkçüler Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Mahalle mezarlığına defnedilecektir.

4-İhsaniye Mahallesi halkından, Güler BİLGİLİ, Çetin ERSOY ve Gönül KOYUNCU’nun babaları; MUSTAFA ERSOY,  Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gerede ilçesi Göynükören köyü Aykutlar Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Bozarmut köyü halkından, İzzet Baysal Mahallesi sakinlerinden, Yunus ve Emine ERKAN’ın torunu, Murat ERKAN’ın yeğeni, Hülya ÖZTÜRK’ün oğlu, Emre, Esra, Esma’nın kardeşi; ERAY ACAR, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün İzzet Baysal Mahallesi Özayan caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çakmaklar mezarlığına defnedilecektir.

6-Gerede ilçesi halkından, hacı Sabri’nin torunu, Rahmi UZUN’un damadı, Samih UZUN’un eniştesi, Serpil SADIÇ’ın eşi, SABRİ SADIÇ,  Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Gerede ilçesi Yeni camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığına defnedilecektir.

7-Sazakiçi Karamanlar köyü halkından, Hayrettin, Seyfettin, Bahattin ÖZCAN ve Seher YURDAGÜL’ün babaları, Rafet YURDAGÜL’ün kayınpederi; NURİ ÖZCAN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karamanlar köyü caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • Ragp
    19 Ocak 2020 • 02:24
    Tüm ahirete göç edenlere Allah rahmet eylesin. Ayvatlar mahallesi olacaktı Aykutlar yanlış
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.