VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'GALİBİYET' NE DEMEK UNUTTUK

19 Ocak 2020

..........................................

Boluspor TFF 1. Lig’in 18. Haftası’nda kendi evinde Osmanlıspor’u ağırladı. Beykan Şimşek ve Arif Morkaya’nın (K.K.) golüne engel olamayan kırmızı beyazlılar sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig’de 13 puan ile 17. sırada yer alırken konuk Osmanlıspor 16 puan ile 15. sırada yer aldı.

Boluspor maça Yavuz Akgün, Hayrullah Bilazer, Sincere Seth, Moise Adilehou, Hakan Arslan, Arif Morkaya, Dodo, Melih Okutan, Emir Halilovic, Gökhan Sazdağı ve Dzon Delarge ilk 11’i ile başladı.

Konuk Osmanlıspor ise Ahmet Eyüp Türkaslan, Oğuz Yıldırım, Mehmet Yiğit, Atakan Çankaya, Ali Eren İyican, Blagojevic, Halil İbrahim Esen, Beykan Şimşek, Barış Zeren, Ayuk ve Mertan Caner Öztürk ilk 11’i ile sahadaki yerini aldı.

Maç konuk Osmanlıspor’un vuruşu ile başladı. Maçta etkinliğini arttıran Osmanlıspor geliştirdiği olgun atağında golü buldu. Barış Zeren’in ara pasında Beykan Şimşek ceza sahasında topa dokundu ve konuk Osmanlıspor’u 14. dakikada 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyun üstünlüğünü eline almaya çalışan Boluspor’da 22. dakikada Dzon Delarge sarı kart gördü. 43. dakikada Beykan Şimşek’i arkadan çeken Hayrullah Bilazer sarı kart gördü. 1 dakika ilave edilen maçta başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Osmanlıspor’un 1-0 galibiyeti ile sonlandı.

İKİNCİ YARIDA ATAK VAR GOL YOK

Karşılaşmanın ikinci yarısı Boluspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarıdaki oyunu ile ataklarını sıklaştıran Boluspor geride boşluklar verince 2. golü kalesinde gördü. 58. dakikada ceza sahasında kafa vuruşu ile topu kendi ağlarına gönderen Arif Morkaya Osmanlıspor’u 2-0 öne geçirdi. Golden hemen sonra oyuncu değişikliği yapan Boluspor’da Melih Okutan’ın yerine Mustafa Durak oyuna dâhil etti.  

63. dakikada bir oyuncu değişikliği daha yapan Boluspor’da Dzon Delarge’nin yerine yeni transfer Kubilay Türk Yılmaz oyuna dâhil oldu. 65. dakikada Gökhan Sazdağı hakeme itiraz nedeniyle sarı kart gördü. Son oyuncu değişikliği hakkını da kullanan Boluspor’da Dodo’nun yerine Mustafa Eskihellaç oyuna girdi. Konuk Osmanlıspor’da da Beykan Şimşek oyundan alındı ve yerine Okan Deniz oyuna girdi. 

80. dakika geride kalırken Boluspor sahadaki etkisini arttırdı ama gol pozisyonuna girmekte zorlandı. Gol pozisyonlarından da yararlanamayan kırmızı beyazlılar konuk ettikleri Osmanlıspor karşısında varlık gösteremedi. 5 dakika ilave edilen maçın uzatma bölümlerinde Hayrullah Bilazer’in ceza sahası dışından vurduğu top üst direkten oyun alanına döndü. 90+3’te Barış Zeren oyundan alındı ve yerine Batuhan Yılmaz oyuna girdi. Uzatma bölümlerinde gol sesi çıkmayınca Boluspor sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Boluspor bu skor ile TFF 1. Lig’de 13 puan ile 17. sırada yer alırken konuk Osmanlıspor 16 puan ile 15. sırada yer aldı.

6 yorum yapılmış
  • Kesnerli
    19 Ocak 2020 • 08:11
    Osman hoca sana birşey demiyorum çünkü senin ufkun bu kadar. Yönetim neden bu kadar vizyonsuz bunu anlamış degilim.
  • yuksel14
    19 Ocak 2020 • 10:40
    hoca ne yapsın malzeme okadar başkan almıyor.kaliteli malzeme..hoca geldiğindede takım alttaydı..ne deyecen..
  • Erhan
    19 Ocak 2020 • 11:54
    Necip bey küme düştü takım zehir olsun aldğınız paralar yönetim ve sana
  • ErcanErkln
    19 Ocak 2020 • 22:19
    En büyük hata başkanın beş tane kaleci aldı bir gökana sahip çıkamadı.son güne kadar adam bekledi.işe yaramayan tüm kaleci transferlerini yönetim karşılamak zorunda.
  • Ali
    20 Ocak 2020 • 04:13
    Hoca istifa
  • Fedai
    20 Ocak 2020 • 12:26
    İçeride tüm maçları kazanırsa ki imkânsız 2galibiyeti olan kendine güveni olmayan bir takım maalesef düştük vay şu halimize bu takımı buralara getirenlere yazıklar olsun Giray bulak ve yönetim un eseri
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.