VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

20 YILLIK HASRET SON BULDU

20 Ocak 2020

............................

Bolu’nun Mengen İlçesi’nde 20 yıldır kapalı olan Mengen Ülkü Ocakları, 19 Ocak Pazar günü Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül’ün katılımıyla  gerçekleşen tören sonrası faaliyetlerine kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Açılışa, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Bolu Ülkü Ocakları İl yöneticileri ile İl ve İlçe teşkilatları, Milliyetçi Hareket Partisi Gerede, Yeniçağa, Mengen İlçe Başkanları, Gerede, Yeniçağa, Mudurnu Ülkü Ocakları Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 20 yıldır kapalı olan Mengen Ülkü Ocakları, faaliyetlerine kaldığı yerden devam etmeye başladı. Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Bolu’da 7. ilçe Ocak Başkanlığı olarak Mengen Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın açılışını yaptı.  Mengen Ülkü Ocakları’nın açılması ile birlikte Bolu’da Kıbrıscık ilçesi dışında tüm ilçelerde Ülkü Ocakları Teşkilatlanmasını tamamlamış oldu.

Açılışta bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, ilde Kıbrıscık ilçesi dışında tüm ilçelerde Ülkü Ocakları teşkilatlanmasını tamamladıklarını söyledi.

 “MENGEN’İ İLYAS KARDEŞİMİZE EMANET EDİYORUM”

İsmail Akgül açılışı gerçekleştirilen Mengen Ülkü Ocaklarının hayırlı olması temennisinde bulunarak,“Ülkü Ocakları olarak Bolu’nun tüm ilçelerinde teşkilatlanmaya çalışıyoruz. Bugünde burada uzun süredir kapalı olan Mengen Ülkü Ocakları’nın açılışı için toplandık. Ocağımızın açılmasında gayret gösteren, destek veren tüm Ülküdaşlarımızdan Allah razı olsun. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş’in takdirleri ile Mengen Ülkü Ocakları Başkanlığı’na İlyas Maraba Başkanımız, kardeşimiz atandı. Ben kendisine ve onunla birlikte çalışacak, bu bayrağı dalgalandıracak tüm kardeşlerime, ülküdaşlarıma başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin, Allah utandırmasın, Allah yar ve yardımcıları olsun. Biz. Mengen Ülkü Ocakları ve hizmet binası Mengen’e ve Mengenlilere hayırlı olsun ve hayırlar getirsin” ifadelerini kullandı.

 

  • 20 YILLIK HASRET SON BULDU
1 yorum yapılmış
  • Feridunsalimekerci
    20 Ocak 2020 • 09:13
    Helal olsun size ülkücü bozkurtlar vatan size minnettar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.