VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAR FESTİVALİ GELİYOR

20 Ocak 2020

.................................................

Bolu'nun ilçesi Gerede Belediyesi’nin ev sahipliğinde MSR Fuarcılık işbirliğinde birbirinden eğlenceli aktivitelere sahne olacak Kar Festivali; 24-25-26 Ocak 2020 tarihleri arasında Esentepe Mesireliğinde yapılacak.

Gerede’de bir ilk olacak olan ve 60’a yakın standın açılacağı, kar oyunlarının yapılacağı ve sahne gösterilerinin düzenleneceği Kar Festivaline girişler ücretsiz olacak. Açılacak stantlarda yöresel ürünlerin satışı yapılacak. Kar oyunları, Çocuklara yönelik oyunlar, aktiviteler ve çeşitli yarışmaların düzenleneceği festival bölgede de ilk olacak.

Belediye Başkanı Mustafa Allar, festivalle ilgili, “Gerede’nin tanıtımına katkı sunmak için girişimlerimiz, çalışmalarımız devam ediyor. Gerede’miz, doğasıyla, tarihiyle, kültürüyle, Türkiye’de örnek gösterilecek ilçelerden biri. Biz bu tür faaliyetlerle, Gerede’nin tanıtımına katkı sunacak organizasyonlar gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu tür organizasyonların İlçe tanıtımına katkısı oluyor. Bu anlamda Gerede’nin tanıtılmasına büyük katkı sunmak için Kış ve Yaz sezonlarında İlçemizde Ulusal kanallar çekim ve yayınlar yaptı. Gerede’yi turizm alanında harekete geçiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Kar festivaline davet ediyorum” dedi.

  • KAR FESTİVALİ GELİYOR
3 yorum yapılmış
  • Feridunsalimekerci
    20 Ocak 2020 • 23:36
    Helal olsun sana sayın allar başkanım geredede bır ilki gerçekleştirdin geredemize yaptığın hizmetler için sonsuz teşekkürler selamlar
  • Celal
    20 Ocak 2020 • 23:40
    Bence çok guzel olur bir de yenicag biraz orada bir aktiviteler olursa guzel olur
  • erol
    23 Ocak 2020 • 03:46
    Festival yapıyorsunuz da tanıtım sifir ankara dayım ve çevremizde kimse haber almamış bir facebookta orda burda reklamı yapılır istanbula ankaraya bir reklam yapılır
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.