VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK KADINLAR İDLİB’İ YALNIZ BIRAKMADI

21 Ocak 2020

.....................................................

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu öncülüğünde ve Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının İdlib için başlattığı “Bir Aradayız, İdlib’in Yanındayız” kampanyası kapsamında Bolulu Hayırseverlerden yardım malzemeleri toplanmaya devam ediyor. AK Partili kadınlar da İblib'e yardımda bulundu. 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı da battaniye, un, çocuk maması ve kıyafet gibi yaşam malzemelerinden oluşan yardım kolilerini Kızılay’a teslim etti.

Zalim Esad’ın zulmünden kaçan binlerce insanın evinden, yurdundan edildiğini ifade eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, “Onların, bu kış ortamında, şartların ağırlaştığı bu ortamda yardıma ihtiyaçları var. Türk milleti bu konuda kadirşinastır, yardım severdir. Dünyanın neresinde olursa olsun, dinine, cinsiyetine bakmadan oralara yardım gönderen bir milletiz. Biz elimizden gelen gayreti gösterip, oralara yardımlar göndereceğiz. Yardımın küçüğü, büyüğü olmaz. Türk milleti, bugün için dünyada mağdurların ve mazlumların yanında olan bir millettir. Yardım konusunda da ilk sırada yer almaktadır. Anadolu öncelerden beri hep sığınak haline geldi, 1. Dünya Savaşı’nda ve daha önceki savaşlarda, sıkışan, daralan insanların yurdu konumundadır. Bunu bugün tenkit edenler var ama bizim mayamızda, toprağımızda genlerimizde var. Bunu yok saymak mümkün değildir. Bu günler de kalıcı değildir, ama böyle günlerde mazlumun, mağdurun yanında olmak Türk milletinin ayrılmaz bir vasfı durumundadır” ifadelerini kullandı.

  • AK KADINLAR İDLİB’İ YALNIZ BIRAKMADI
2 yorum yapılmış
  • Mehmet
    21 Ocak 2020 • 09:33
    AKp nin Bu kadar arap sevdasını gerçekten anlamak mümkün değil.Önce belediye önündeki çöp kovalarını karıştırıp yiyecek içeçek metal boş kab arayan Taşkestili 8 yaşındaki abi ve 6 yaşındaki ayakları çıplak terlikli kız kardeşe yardım yapın.
  • NEMUTLUTRKMDYENE
    21 Ocak 2020 • 14:12
    Çin zulmü altındaki Uygur TÜRK'ü kardeşlerimiz içinde aynı hassasiyeti bekliyoruz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.