VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’NİN İKİ ÖNEMLİ ADAMINDAN ZİYARET

22 Ocak 2020

.................................................

CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan ile CHP Artvin Milletvekili ve Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti. 

CHP Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Bülent Tezcan ile CHP Artvin Milletvekili ve Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan Başkan Özcan’a makamında ziyarette bulundu.

“BOLU VATANDAŞA DOKUNAN BELEDİYECİLİĞİN NE OLDUĞUNU GÖRMEYE BAŞLADI”

Gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Bolu’da artık sosyal belediyeciliğin hissedildiğini belirterek, “Milletvekilliğinde başarılı çalışmaları yapan şimdi de Bolu’da belediye başkanlığı görevini başarıyla yaptığını gördüğümüz değerli belediye başkanımız Tanju Özcan’ı Artvin Milletvekilimiz, Yüksek Disiplin Kurulu Başkanımız Uğur Bayraktutan ile beraber ziyarete geldik. Bolu artık hizmetin ne olduğunu, halka, vatandaşa dokunan belediyeciliğin ne olduğunu görmeye başladı. Sokağa çıktığımızda, vatandaşlarımızla konuştuğumuzda duyduklarımız koltuklarımızı kabartıyor.  Türkiye’nin her yerinde Tanju başkanın yaptığı gibi başarılı çalışmalar yaygınlaşacak, yaygınlaştıkça bu çizgi Türkiye’nin kaderini değiştirecek, Ankara’daki genel iktidarı değiştirecek.  O büyük davaya da katkı olacak. Sevgili belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz bizleri gururlandırdığı için” dedi.                                      

“KEYİFLE TAKİP EDİYORUZ”

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan da konuşmasında Başkan Tanju Özcan ile birlikte aynı dönemde il başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde bulunduklarını söyleyerek, “İl Başkanlığından beri beraber görev yaptığım, parlamentoda omuz omuza yasama görevini yürüttüğüm Tanju başkanımı ilk kez makamında ziyaret ediyorum.  2019 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden 5 il, 5 büyükşehir belediyesi alındı.  Bunlardan bir tanesi Bolu, bir tanesi de benim seçim bölgem Artvin. Buralarda sosyal belediyeciliğin, bütünleşmenin ne olduğunu gösterdik.  O anlamda Bolu’nun hep kenarından geçerdik. Bugünse Bolu halkının hizmet beklediği belediye başkanlığı makamındayız. Başarıları daim olsun diyorum. Keyifle takip ediyoruz ve inanıyoruz ki önümüzdeki dönemde Bolu yapacağı hizmetlerle kendisini kanıtlayan bir belediye başkanıyla özleşecek” şeklinde konuştu.

“ONLAR ANKARA’DA HER ZAMAN BİZİM DESTEKÇİMİZ”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise parlamentonun iki başarılı ismini Bolu’da ağırlamaktan büyük mutluk duyduğunu ifade ederek şunları kaydetti: “Uzun yıllar birlikte siyaset yaptığım iki arkadaşımı, ağabeyimi burada ağırlamak çok mutlu oldum. Onlar Ankara’da her zaman bizim destekçimiz. Yardımlarını almaya devam ediyoruz. Onlardan çok şey öğrendim siyaseten de. Bugün de güzel temennilerde bulundular. İnşallah Bolu’ya layıkıyla hizmet etmeye çalışacağız. Biliyorum ki ben başarılı olursam onların Ankara’da göğsü kabaracak. Ben kendilerine, şahsım ve Bolu halkı adına nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

  • CHP’NİN  İKİ ÖNEMLİ  ADAMINDAN ZİYARET
  • CHP’NİN  İKİ ÖNEMLİ  ADAMINDAN ZİYARET
  • CHP’NİN  İKİ ÖNEMLİ  ADAMINDAN ZİYARET
3 yorum yapılmış
  • Gerekten
    22 Ocak 2020 • 07:12
    Valla sayın misafirler kiminle ne konuştunz bilmem.Halk hiçte memnun değil. Yapılan hiçbirşey yok.CHP parti üyeleri bile bu işten hiç memnun değil. Tanju bey akp yönetimi ile yola devam ettiği sürece kusura bakmasın seçimde biter.
  • hahahahaha
    22 Ocak 2020 • 19:10
    ''Bolu artık hizmetin ne olduğunu, halka, vatandaşa dokunan belediyeciliğin ne olduğunu görmeye başladı.'' hahahahahahahahah güzel şaka beğendim. Boluya yapılanlar : Belediye yanı duvar atatürk resmi, Tabelaya TC ibaresi, tabelanın yeşilden kırmızı olması. hahahaha çok büyük işler bolu için tebrikler chp ve başkanı
  • Adem
    22 Ocak 2020 • 22:38
    Verin gazi birbirinize... Daha tık YOK!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.