VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ANKARA'DA KORKUTAN DEPREM

23 Ocak 2020

.................................................

 Merkez üssüAnkara Akyurt  olan üç deprem   meydana geldi. 06: 42'deki ilk depremin büyüklüğünü Kandilli Rasathanesi 3.9 olarak duyurdu. Bu depremin ardından saat 06:54'te 4.5 büyüklüğünde, 07:08'de 3.2 büyüklüğünde, 08.55'de 3.0 büyüklüğünde ve 09.12'de ise 3.6 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Yaşanan son depremin yerin 6 kilometre derinliğinde gerçekleştiği duyuruldu. Ankara Valisi Şahin yaptığı açıklamada, "Akyurt merkezli depremde can ve mal kaybı yok" dedi. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, ilçede yaşanan depremle ilgili yaptığı açıklamada, "Mahalle muhtarlarımızla irtibat halindeyiz. Çok şükür şu ana kadar olumsuz bir durum söz konusu değil" dedi. 

Ankara'dan  deprem haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Ankara'da meydana gelen ilk depremin büyüklüğü 3.8 olarak açıklanırken 06:54'teki depremin büyüklüğü 4.5 olarak duyuruldu. Ankara'da meydana gelen son depremin büyüklüğü ise Kandilli Rasathanesi tarafından 3.2 olarak açıklanırken depremin yerin 6 kilometre derinlikte meydana geldiği duyuruldu. Yaşanan deprem korku ve paniğe yol açarken şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı bildirildi. Son dakika gelişmelerini aktarmaya devam edeceğiz

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.