VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜRO MEMUR-SEN KONGRESİ DÜZENLEDİ

26 Ocak 2020

...................................................

Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen) Bolu Şubesi Kongresi, Bolu’da hizmet veren bir otelde düzenlendi. Kongrede tek liste halinde yapılan seçimde, Şube Başkanı Erhan Yüceer, tekrar Büro Memur-Sen başkanlığına seçildi. 

Büro Memur-Sen Bolu Şubesi kongresine AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Büro Memur Sen Genel Başkan Vekili Ahmet Sefa Özşahin, Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Turan Çetinkaya, Memur Sen Bolu İl Başkanı Ahmet Koçak ve sendika üyeleri katıldı.

Kuran’ı Kerim okunması ile başlayan kongre, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

"GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜDÜK"

Divan oluşturulmasının ardından Büro Memur-Sen Bolu Şube Başkanı Erhan Yüceer, konuşmasını yaptı. Yüceer, şunları söyledi: “Bolu’da mücadele için çıktığımız bu yolda, gün geçtikçe büyüdük, şimdi ise şube olma sayısına ulaştık. İlk kongremizi gerçekleştirmek için bir araya geldik. Bilgi ve teknoloji çağında yaşanan gelişmeler, katılımcı ve çoğulcu yönetimi ön plana çıkarmıştır. Bu ise, örgütlü sivil toplumun önemini bir kat daha arttırmıştır. Bilindiği gibi sivil toplum hareketleri, yasama, yürütme, yargı ve medyadan sonra beşinci güç olarak kabul edilir. Ama maalesef ülkemizde sivil toplum hareketleri gelişmiş toplumların çok gerisindedir. Bugün Avrupa’da her vatandaş, 3 veya 4 sivil toplum örgütüne üyedir. Bu demek oluyor ki, sivil toplum örgütleri çok kuvvetlidir. Bunu fark eden büyüklerimiz Memur-Sen’i kurmuş, ekonomik kazanımların yanında aynı zamanda anti demokratik fikirlerin karşısında dik durmayı bilen sivil toplum bilincinin adeta çimentosu haline gelmiş, 1 milyonu aşkın üyesi ile Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmuştur.”

Kongrenin sonunda, yapılan seçimde Erhan Yüceer, Büro Memur-Sen Bolu Şube Başkanı olarak seçildi.

Kaynak: Köroğlu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.