VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DELEGE SEÇİMLERİNİN SONUNA GELİNDİ

27 Ocak 2020

..............................................

İYİ Parti Merkez İlçe kongre takvimi yaklaşıyor. Merkez İlçe seçimlerinde oy kullanacak delege seçimi yapıldı. Delege seçimlerini değerlendiren İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler “Partimiz her zaman partiye emek veren, gönül verenlerin kararına saygı duymuştur. Partimizde yine demokrasi kazanacaktır” dedi.

Bolu İYİ Parti’de gerçekleşecek kongreler için ilk adım atıldı. Parti’de merkez ilçe başkanını belirleyecek olan delege seçimleri hafta sonu parti binasında yapıldı. 400 delegenin belirlendiği seçimde ilginin yoğun olduğu görüldü.

“YÜKSEK KATILIM MEMNUNİYET VERİCİ”

Delege seçimine gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını söyleyen İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, “Her zaman demokratik temayüllerin işlediği partimizde, siyaset mücadelemize gönül veren emek veren yol arkadaşlarımızın fikirlerine her zaman saygı duyuyoruz. Bu gün partimizde merkez ilçe seçimlerinde tasarrufta bulunacak olan delegelerimizin seçimini yapıyoruz. Delege seçimi katılımı gerçekten memnuniyet verici. Bu durum partimizin ne kadar canlı geleceğe ne kadar inançla baktığının da bir göstergesi. Partimizde her zaman olduğu gibi demokrasi kazanacaktır. İYİ Parti yolunda emin adımlarla büyüyerek siyaset kulvarında yürümeye devam edecektir. Bizler ülkemizin daha iyi olmasını isteyen vatandaşlar olarak memleketimize her daim hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

  • DELEGE SEÇİMLERİNİN SONUNA GELİNDİ
  • DELEGE SEÇİMLERİNİN SONUNA GELİNDİ
  • DELEGE SEÇİMLERİNİN SONUNA GELİNDİ
  • DELEGE SEÇİMLERİNİN SONUNA GELİNDİ
  • DELEGE SEÇİMLERİNİN SONUNA GELİNDİ
  • DELEGE SEÇİMLERİNİN SONUNA GELİNDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.