VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MANİSA'DA KORKUTAN DEPREM!

28 Ocak 2020

........................................................

Edinilen bilgilere göre Manisa’da  saat 14.26'da 5.1 büyüklüğünde ve 14.45'te 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Kırkağaç olan depremin derinliğinin 11.8 kilometre olarak açıklandı.

Manisa'da meydana gelen depremin İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve İzmir’de de hissedildiği bildirildi. AFAD'dan yapılan açıklamada merkez üssü Manisa Kırkağaç'ta saat 15.00'te 3.7 büyüklüğünde ve 17.53'te 4.1 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı ilk açıklamada herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını açıkladı. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kırkağaç ilçesinde saat 14.26'da 4,8 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

2 BİNA HASAR GÖRDÜ, 9 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU

Depremde, kırsal Karakurt Mahallesi'nde, önceki depremde hasar gören ve boşaltılan tek katlı 2 binada hasar meydana geldi. Akhisar ilçesinde ise deprem sonrası 9 kişi, hastaneye başvurdu. 2'si hamile 7 kişinin, yaşadıkları korku nedeniyle 2 kişinin de düşme sonucu hastaneye gittiği belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.