VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 9 ŞUBAT PAZAR

9 Şubat 2020

................................

1- Sağlık Mahallesi halkından, Tasvire KARAGÖZ’ün eşi, Hayriye DERE, İbrahim KARAGÖZ, Fatma DURUKAN ve Davut KARAGÖZ’ün babaları, Vefat DERE ve Muzaffer DURAKAN’ın kayınpederi; FEHMİ KARAGÖZ, Hakkın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

2-Bahçelievler Mahallesi halkından, (merhum) hacı İsmail ve (merhume) Hayriye KÖKSAL’ın oğlu, Yüksel KÖKSAL’ın eşi, Fatma ATILGAN, Mustafa ve Muharrem Remzi KÖKSAL’ın kardeşi, Şennur ÜNAL ve Gülnur YILDIRIM’ın babaları, Ulusar ÜNAL ve Aydın YILDIRIM’ın kayınpederi, diş teknisyeni; SAMİ KÖKSAL, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

3-Sağlık Mahallesi halkından, Çorum İskilip Sorgun köyünden Murat DALKILIÇ’ın eşi, Hasan DALKILIÇ’ın annesi; SATI DALKILIÇ, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Ericek caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

4-Sağlık memuru Alaattin ŞEN, Zehra IŞIK ve Hacer ESEN’in anneleri; SEHER ŞENHakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aşağıdüğer köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

5-Yeni Akçakavak köyü halkından, hacı Emin KUTLU’nun eşi, Emine ÖZCAN, Hatice ÖZGÖREN, Karacaağaç Mahallesi imamı İlhami KUTLU’nun anneleri, hacı; MUHSİNE KUTLU, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeni Akçakavak köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

6- Seben ilçesi Tazılar köyü halkından, (merhum) Ömer GÜLEN’in eşi, Orman İşletmesinden emekli Musa GÜLEN, Ali GÜLEN ve (merhume) Fedime GÜLEN’in anneleri; HAVVA GÜLEN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecedktir.

7-Gövem köyü halkından, Vergi dairesinden emekli Emine GÜLEN’in eşi, (merhum) Mustafa ve Sabire GÜLEN’in oğlu, Ali ve (merhume) Fatma BOZBEY’in damadı, Gülay ve Gülden’in babaları, Hacer, Fatma, Emine ve Ayşe’nin kardeşi, Adil, Sefer, Vedat ve Tahsin’in kayınbiladeri, Necmettin DEMİRTAŞ’ın bacanağı, Saime DEMİRTAŞ’ın eniştesi;Defterdarlık personel müdürlüğünden emekli;  ADEM GÜLEN, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer merkez caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Gövem köyü mezarlığına defnedilecktir.

8-Mudurnu ilçesi Hacıhalimler köyü halkından, Mehmet EFE ve Hatice BOZBEY’in babaları, Güneyfelakettin köyü imamı İsmail EFE ve Fatma SAVAŞ’ın dedeleri; SERVET EFE, Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Hacıhalimler köyü mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.