VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EĞİTİME KAR ENGELİ

9 Şubat 2020

......................

Bolu’da aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından il genelinde okullar 10 Şubat Pazartesi günü bir gün süre ile tatil edilirken, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile çalışanlarına da idari izin verildi.

Bolu’da etkili olan kar yağışı sonrası il genelindeki okullar bir gün süreyle tatil edildi. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle Bolu genelinde 10 Şubat Pazartesi günü; Okul Öncesi, İlk ve Orta dereceli Okullarda, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim öğretime bir gün süre ile ara verildi.

BİR GÜN KAR TATİLİ

Kar yağışı nedeniyle kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile çalışanlarına da 10 Şubat günü idari izin verildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit, okulların tatil edilmesini sosyal medya hesabından duyurarak, “Sevgili öğrenciler, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle ilimiz genelinde ( Bolu merkez dahil tüm ilçelerimiz ve köylerimizde) okullarımız 10 Şubat Pazartesi günü 1 gün süre ile tatil edilmiştir. Eğlenceli ve sağlıklı bir kar tatili diliyorum. Ayrıca, engelli ve hamile kamu çalışanları da aynı gerekçelerle ve aynı gün idari izinli sayılmış olup sağlık ve afiyetler diliyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.