VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“ŞOV DEĞİL İCRAAT ZAMANI"

10 Şubat 2020

........................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  göreve geldikten sonra eski belediye başkanı AK Parti’li Alaaddin Yılmaz döneminden 461 milyon liralık borç kaldığını söylemişti. Geçtiğimiz günlerde gerçek borcun 229 milyon 578 bin 935 TL olduğu ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Tanju Özcan’ın insanları kandırmaması gerektiğini vurgulayarak, “Şov zamanı değil, icraat zamanı. Dün sizi iş başına getiren halk, bugün de gereğini yapmasını bilir. Ama ne olursa olsun millete doğru söyleyin” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri tarafından hazırlanan Bolu Belediyesi Özel Teftiş raporunda gerçek borcun 229 milyon 578 bin 935 TL olduğu ortaya çıktı.

Nurettin Doğanay konuyla ilgili, “9 Eylül’de yaptığım basın toplantısında Bolu kamuoyuna doğruları söyleyin, Kur'anı Kerim’e el bastığınız zaman bunun yükümlülüklerini de doğru bir şekilde yapmak gerekir demiştim. Milleti doğru bilgilendirin, bu borç bu kadar değil. Böyle yanlış bilgilendirirseniz yarın öbür gün milletin size olan inancını yitirirsiniz. Israrla bunları söylememe rağmen 461 milyon liralık borç olduğunu belirttiler. Belediyenin toplam borcu 229 milyon 578 bin TL. Benim yanıldığım tek nokta, ben borcun 230 milyon lira olduğunu söylemiştim. Şov zamanı değil, icraat zamanı” şeklinde konuştu.  

“SAMİMİ VE DÜRÜST DAVRANMAYA DAVET EDİYORUM

Nurettin Doğanay, Belediyenin 10 aylık hizmet videosu hakkında “Böyle bir hazırlığın içine nasıl girdiler hayretler içerisinde kaldım. Koskoca belediyenin icraatları konusunda bakıldığı noktada  DSİ’nin yaptığı milyonluk projelerden, Atatürk  orman Parkı’ndan, Su arıtma tesislerinden, devasa projelerden bahsederken bugün geldiğimiz noktada belediyenin girişine TC. harflerinin konulması konuşuluyor.  Makam araçlarını iade ettik diye bahsediyorlar, o zaman kendin  neden lüks araçlara biniyorsun. Evlerde temizlik hizmeti yapıyoruz diye söyleniyorlar, günaydın AK Parti bunu başlattı, 18 yıldır da yapıyor zaten. Bunu olmamış bir şey gibi, iki tane harfin değiştirilmesini 10 aylık hizmet diye milletin önüne sunuyorsanız, borç yalanını sunuyorsanız, bu kararı verecek olan millettir. Çünkü millet en doğrusunu bilir. Dün sizi iş başına getirenler bugün de gereğini yapmasını bilir. Ama ne olursa olsun millete doğru söyleyin. Mülki müfettişin yayınladığı bir rapor var elimizde. Onları samimi ve dürüst davranmaya davet ediyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • HalktanBiri
    11 Şubat 2020 • 01:45
    Haklısınız samimi ve dürüst olmak lazım Sayın Doğanay! İş-Kur ne zamandan beri Belediyeye Personel veremiyor? Bolu Belediyesine işçi verilmeyecek diye şart konulmuş. Bu Halk iş arıyor ekmek parası için. Bizler AKP Belediye yönetimini beğenmediğimiz için Sayın Tanju Beyi Başkan yaptık. Bizler kimi başa getirdiysek indirmesini biliriz lakin kimse kimsenin ekmeği ile oynamaya hakkı yok! Anlaşılan AKP Yönetimi elini ayağını çekti Bolu üzerinden. Olsun, biz millet
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.