VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BALABAN, YILMAZ’A SERT ÇIKTI

11 Şubat 2020

....................................................

Belediye Meclisi AK Parti Gurup Başkan Vekili Burak Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz’ın olması gereken yerlerde olmadığını, kendisine bağlı olmamasına karşın imar komisyonu toplantılarını da kaçırmadığını iddia etti.

Balaban geçtiğimiz günlerde Tepecik Mahallesi’nde meydana gelen su baskını olayında da gözlerinin Feridun Yılmaz’ı aradığını söyleyerek, “Tepecik mahallesi sakinlerimize tekrar geçmiş olsun diliyoruz. Devlet ve belediye beraber yaraları saracaktır. O gün orada Valimiz vardı, AK Parti oradaydı, Belediye Başkanı ve ekipler oradaydı, AK Parti Meclis Üyeleri oradaydı, AK Parti Meclis üyelerini duyan CHP meclis üyeleri oradaydı velhasıl herkes oradaydı fakat asıl olması gereken Fen İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı orada değildi. Ne tür mazereti bahanesi var bilemeyiz. Bu ilk vakası da değil aslında. Geçtiğimiz aylarda oluşan aşırı yoğun yağış sonrası yine bazı bölgelerde su baskınları olurken de kendisini saha da göremedik” dedi.

“İMAR KOMİSYONU TOPLANTILARINI KAÇIRMIYOR”

Balaban konuşmasının devamında, “Sorduk soruşturduk. Kendisine bağlı olmayan İmar Müdürlüğünün İmar Komisyon toplantısından zahmet edip de sahaya gelmediğini öğrendik. İmar komisyon toplantıları kendisi için neden bu kadar önemli onu da bilemiyoruz. Bildiğimiz şey mazeretsiz kendine bağlı olmayan müdürlüğün İmar komisyon toplantılarını mazeretsiz kaçırmadığı, Bolu’yu sel de alsa, onun için önemli olmadığını görüyoruz” dedi.

“BURJUVANIN BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI OLDUĞU SÖYLENİYOR”

Başkan yardımcısı Yılmaz ile ilgili eleştirilerini sürdüren Balaban, “Kendisi hakkında şikayetler de çok gelmeye başladı. Halktan kopuk adeta burjuvanın Belediye Başkan yardımcısı olduğu söyleniyor. Tabi bu işin asıl sahibi onunla çalışan onu atayan Belediye Başkanı Tanju Özcan’dır. Bizim işimiz Ak Parti gurubu olarak Bolunun iyi yönetilmesi için fikirlerimizi söylemek, yönetimi uyarmak. Şu an direksiyon onlarda, biz de arabanın yoldan çıkmaması için bu gibi açıklamalarda bulunmaktayız. Özne Bolu noktasından hareket ettiğimizin bilinmesini isteyerek konuyu Bolu kamuoyunun dikkatine sunmakla görevliyiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Bolu Gazetesi

2 yorum yapılmış
  • Fatihh
    11 Şubat 2020 • 03:58
    Siz once bi kendinize bakin 3 donem belediyeyi siz yonettiniz yagmur yagdigi zaman alt gecirler göl haline dönuyor sizin 15 yildir mahvettiginiz alt yapi 6 ayda duzelecek gibi degil hala utanmadan nasil konusabiliyorsunuz pes dogrusu Ayrica simdiki yonetimi savundugumdan degil ama hem tanju bey hemde feridun bey ne zaman gidilse kapilarindan iceri girilebilecek bir his goruyle davraniyorlar bizzat kendim sahidim ben buna Sizde biraz utanma olsa mahvettiginiz ulkeyi ekonomiyi iyilestirirsini
  • Bolulu14
    11 Şubat 2020 • 05:36
    Sayın Balaban haklıdır değildir orasını bilemem. Sayın Feridun Yılmaz için "Kendisi hakkında şikayetler de çok gelmeye başladı..." şeklinde beyanatı var. Ancak benim merak ettiğim eski Başkan Sayın Alaaddin YILMAZ hakkında da şikayetler gelmiş midir, gelmişse neler yapmışlardır?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.