VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU İÇİN GÜZEL YATIRIMLARIMIZ OLACAK"

14 Şubat 2020

.............................................................

Haber: Sevgi PİLGİ

Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Özgül Özkan Yavuz Bolu’ya gelerek AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulundu.  Bakan Yardımcısı Yavuz, gelen talepleri daha hızlı bir şekilde çözmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Bolu’nun turizm alt yapısının ve kültürel mekanların geliştirilmesi  için yeni atılımlarımız olacak” dedi.

Valilik ziyaretinden sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Bolu’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bolu en güzel illerimizden birisi. Bolu Allah’ın nimeti, muhteşem bir şehir. Kültür ve Turizm Bakanlığı için önemli bir şehir. Hem turizm anlamında hem sportif faaliyetler anlamında hem kültür alanlarıyla bir de gastronomisiyle çok kıymetli bir yer. Biz kültür ve Turizm Bakanlığı olarak her zaman Bolu’yu destekledik. Yeni dönemde de Bolu’nun turizm alt yapısının ve kültürel mekanların geliştirilmesi için yeni atılımlarımız olacak. Sayın Valimiz Ahmet Ümit ile de istişarelerimiz  oldu. Sayın vekillerimiz ile Ankara’da sürekli çalışıyoruz. Bolu’da neyi daha iyi yapabiliriz noktasında sürekli bir istişare halindeyiz. Belediye başkanlarımız da  sahada çok aktif. Talepleri daha hızlı bir şekilde çözmek için çalışıyoruz. Sorunları sizin bize hızlıca iletmeniz, el ele vermemiz önemli. Müteşebbislerimiz aktif. Bolulular çalışkan insanlar.

GÜZEL YATIRIMLARIMIZ OLACAK

Bolu zaten iyi bir yerde ama neden daha iyi bir yerde olmasın bunun için buradayız. Sayın valimizden, belediye başkanlarımızdan, vekillerimizden gerekli bilgileri aldık. İnşallah Bolu için kısa zamanda güzel işler yapacağız, güzel yatırımlarımız olacak” şeklinde konuştu.

Bolu Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bakan Yardımcısına Bolu’ya yaptığı destekler ve ziyareti için teşekkürde bulundu.

  • "BOLU İÇİN GÜZEL YATIRIMLARIMIZ OLACAK"
  • "BOLU İÇİN GÜZEL YATIRIMLARIMIZ OLACAK"
  • "BOLU İÇİN GÜZEL YATIRIMLARIMIZ OLACAK"
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.