VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAŞLI KADINA HİÇ ACIMADI

25 Şubat 2020

.........................................................

Bolu’da kendini polis olarak tanıtıp FETÖ’nün adamları tarafından hakkında işlem yapıldığını söyleyerek, 72 yaşındaki Düriye Varoğlu’nu dolandırdığı iddia edilen şahıs hakim karşısına çıktı.

Olay, 2019 yılının Şubat ayında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Bolu’da kaldığı otelden Düriye Varoğlu’nu arayan Turan Ayaz, düşürdüğü kimlik kartı üzerinden FETÖ/PDY'ye bağlı şahısların adına iş yeri açıldığını, çek ve senet işlerine girdiğini söyleyerek korkuttuktan sonra Varoğlu’na ait 1 adet altın kolye, 9 adet çeyrek altın, bin 370 Euro da parasını alarak kayıplara karıştı. Yaşlı kadının dolandırıldığını anlayıp, şahsı şikayet etmesi üzerine Turan Ayaz, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda Malatya’da yakalanarak tutuklandı. Olayın Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmasında mağdur Düriye Varoğlu ve tutuklu sanık Turan Ayaz hakim karşısına çıktı.
Duruşmada yaşananları anlatan Varoğlu, “Beni aradı ve başkomser olduğunu söyledi. Nüfus cüzdanımı düşürdüğümü, hakkımda FETÖ’den soruşturma açıldığını söyledi. FETÖ’nün, benim nüfus cüzdanım üzerinden işlem yaptığını ve onlara evdeki para ve altınları vermek gerekiyormuş. Para ve altınları onun gönderdiği kişiye verdim.

ŞİKAYETÇİYİM

Beni her iki telefonda da arayarak başka birine haber vermeme de engel oldu. Parayı teslim ederken de telefonda konuşmayı sürdürdü. Şikayetçiyim” dedi.
Mağdurun sözlerinin ardından konuşan sanık Turan Ayaz, yaşlı kadının kendisini başka biri ile karıştırdığını söyleyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti tarafları dinledikten sonra eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihine erteledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.