VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOMOBİL YÜKLÜ TIR YANDI

27 Şubat 2020

.......................................................

Bolu TEM Otoyolunda yeni otomobilleri taşıyan tırın lastiklerinde çıkan yangın güçlükle söndürüldü. Yangında tırdaki otomobillerden 2 tanesi zarar gördü.

Olay, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli mevki'inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan Gökhan Maden idaresindeki 34 JE 6793 plakalı otomobil yüklü tırın lastiklerinde yangın çıktı. Tırdan dumanlar yükseldiğini gören sürücü Maden, aracı emniyet şeridine çekerek polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla tırda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Yangında, tırda bulunan sıfır kilometre otomobillerden 2 tanesinde maddi hasar oluştu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

5 yorum yapılmış
  • Cabbar
    27 Şubat 2020 • 06:23
    Araclar plakali nasil sıfır km oluyor
  • sallama
    27 Şubat 2020 • 06:28
    İyide değerli gazete editörü bu araçlar zaten Sakarya da sıfır üretiliyor neden tekrar doğduğu il yönünde gidiyor anlamadı ayrıca araçlarda plaka takılı nasıl sıfır oluyor... Meşhur bir söz vardı "Atma Recep Din Kardeşiyiz"
  • OktayErdem
    28 Şubat 2020 • 04:31
    Arkadaşlar kiralık olarak alınan araçlar fabrikada plakalanır ondan sonra adrese gider
  • zgrAydodu
    28 Şubat 2020 • 05:00
    Bizde tır ciyiz böyle şeyler şoför hataları dir boludan 90 la inerse böyle olur ve bende Volvo var ben rotardar varken bile ben 70 filan iniyorum hiç bizim lastik ler yanmıyor artı 2 tane yangın söndürücü hazır bekliyor kendisi mudale etse o araç lar yanmaz di ama sen 90 la inersen böyle olur
  • Gkhanmaden
    2 Şubat 2021 • 01:39
    Son yorumu yapan bilmiş senin bır bok bildiğin yok kardesim olay anında ordamiydin bukadar rahat konuşuyorsun 1. Cisi o araçları Samsun'dan yükledim kiralık plakalı araçlar 2.si bende bir büyük birde küçük yangın tüpü vardı çevreden yardıma gelenleri saymıyorum bile 3.sude 90 90 iniyorlar demişsin araban volvoymusta rotardarliymista burda insanlara masal anlatma dorse lastiği kitledi kardeşim patladı alev aldı balatalarima tamirci baktı hiç birşey yok teker kit
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.