VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİTLER TEPESİNE DUALARLA

29 Şubat 2020

............................................

Haber: Adnan KARABULUT - Sevgi PİLGİ

İdlib’te hain saldırısı sonucu hayatını kaybeden 36 Mehmetçiğimiz için dua okuyan Sivil İrade Platformu tarafından gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına yaklaşık 100 kişi katıldı.  

Bolu'da Kadı Cami'nin önünde öğle namazı sonrasında Sivil İrade Platformu tarafından Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısı sonrasında şehit düşen 36 askerimiz için cenaze namazı kılındı.‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları atan grup, imam eşliğinde dua etti. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mahsar Bozoğlu’ın katıldığı cenaze namazından sonra açıklama yapan Memur-Sen Bolu Temsilcisi Ahmet Koçak şunları söyledi:

"HERKES BEDELİNİ AĞIR ŞEKİLDE ÖDEYECEK"

“Şehadetin ölümsüzlük mertebesine erişmek olduğuna inanlar olarak biz, her can bizim için azizdir hükmünü başta kendimiz olmak üzere, cümle aleme bir kere daha hatırlatmak için bir araya geldik. Bugün, burada, millet olarak cephede olduğumuzu bir kere daha haykırmak, tarihin adalet yürüyüşünün devam ettiğini dosta düşmana hatırlatmak için toplandık. Mehmetçiğin Suriye'deki varligini sorgulayanların gizlediği hakikat de budur. Biz kara propagandalara aldirış etmeden; Türkiye'nin, inanciyla şekillenmiş tarihi misyonu gereği hemen yanı başı da uygulanmakta olan emperyalist stratejiye karşı kayıtsız kalmasinın mümkün olmadığını, hatırlatmak isteriz. Yüksek sesle haykırıyoruz ki şanlı Mehmetçiğin bir damla kanını akıtan herkes bunun bedelini ağır bir şekilde ödeyecektir."

Grup cenaze namazı sonrasında olaysız şekilde dağıldı. 

  • ŞEHİTLER TEPESİNE DUALARLA
  • ŞEHİTLER TEPESİNE DUALARLA
  • ŞEHİTLER TEPESİNE DUALARLA
  • ŞEHİTLER TEPESİNE DUALARLA
  • ŞEHİTLER TEPESİNE DUALARLA
  • ŞEHİTLER TEPESİNE DUALARLA
  • ŞEHİTLER TEPESİNE DUALARLA
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.