VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 1 MART PAZAR

1 Mart 2020

..........................

1-Seben ilçesi Alpağut köyü halkından Hamiyet KOYUNOĞLU ve İnce SEZGİN’in anneler;AYŞE ALPUT Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben ilçesi Merkez camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Seben ilçesi Alpağut köyü mezarlığına defnedilecektir.

2-Gerede ilçesi Davutbeyli köyü halkından Hüseyin ve Yaşar YILDIZ’IN anneleri;FATMA YILDIZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi buğün Gerede ilçesi Davutbeyli köyü camisinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

3-Sağlık mahallesi halkından Müzeyyen ve Abdullah YILDIZ’ın oğlu Ümit ve Durmuş TÜRDÜ’nün damatları;ORHAN YILDIZ Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi buğün  Kalıcı konutlar mahallesi camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

4-İzzet Baysal Mahellesi halkından Ganime TÜRKMEN’in eşi Mustafa,Sadık,İsa ,Adem ve Şehri TÜRKMEN’in babaları ;ELLEZ TÜRKMEN Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi buğün İzzet Baysal Mahallesi Özayan Camisinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.