VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"134 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPACAĞIZ"

4 Mart 2020

..........................

 Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Yapıldı denilen işlerin yapılmamasından dolayı ödeyeceğimiz para 133 milyon lira. Bunu ödeyeceğiz, üzerine de bu sene 134 milyon liralık yatırım yapacağız” dedi.

Bolu Belediye Meclisi Mart Ayı 1. Oturumunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Geçmiş yönetim pis su arıtma tesisini yapıyoruz demişti. Biz geldik yeni ihale gerçekleştirdik. Yapıldı bitti denilen, bizim kucağımıza bırakılan 66 Milyon lira, bu yıl içersinde yapacağız. İkincisi Karadere tüneli yaptım, iç kaplamasını yapmadım 18 milyona mal oluyor denildi. Fatih Metin de adaydı ona da sordum sen biliyor musun buranın iç kaplamasının olmadığını. O da bilmiyorum dedi. Ben de bilmiyordum çünkü bitti denildi. 18 Milyon da orası.  Orman bölge müdürlüğü binası yapımını ihalesini para olmadan gerçekleştirmiş.  Ondan sonra salmış. Onun 21 Milyonluk maliyeti de bize kaldı. Bize kaldı, ödüyoruz. Yüzde 30’unu tıkır tıkır ödedik.”dedi.
 
“BU SENE 134 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPACAĞIZ ”

Başkan Özcan, “Yapıldı denilen işlerin yapılmamasından dolayı ödeyeceğimiz para 133 milyon lira. Bunu ödeyeceğiz, üzerine de 134 milyon liralık yatırım yapacağız bu sene. 133 milyon bizim kucağımızda bulduğumuz şeyler. Şimdi orada 3 aya 5 aya takılıyorsun da, sen eski belediye başkanına ‘Tünelin iç kaplamasını neden yapmadın?’ diye sordun mu? Haberin var mıydı? Pis su arıtma tesisleri hakkında bir bilgin var mıydı? Yapıldı denen ama yapılmayan işlerden dolayı ödeyeceğimiz para bu. Hadi bu yılda ekonomik olarak zorlandık. 2021, 2022, 2023 var. Göreceksiniz bakalım” şeklinde konuştu. Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • yersen
    4 Mart 2020 • 16:26
    yapaCAĞIZ edeCEĞİZ yerseenn
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.