VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“SALDIRIYI ŞİDDETLE LANETLİYORUZ”

6 Mart 2020

............................................................

CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu,  TBMM Genel Kurulu’nda,  CHP grup başkanvekili Engin Özkoç’a AK Parti grubu tarafından gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak, “Siyasi iktidarın söylemlerinden çok ciddi bir kriz içerisinde olduğunu ve bu krizi aşabilmek için değişik yollara yöneldiğini görüyoruz. Sayın Engin Özkoç’a gerçekleştirilen planlı saldırıyı şiddetle lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.

 CHP Bolu il başkanı Kazım Karsu CHP grup başkanvekili Engin Özkoç’a TBMM Genel Kurulu’nda yapılan saldırıyı kınadı.  Karsu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  “Normal şartlarda gündelik hayatta birisi size bir hakarette bulunuyorsa siz de ona aynısıyla ya da misliyle cevap verirsiniz. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKP Genel başkanı olarak partisinin meclis grubunda yaptığı konuşmada sadece genel başkanımızı değil onun dışında da İDLİB Operasyonu ya da Bahar Kalkanı operasyonunda kendisi gibi düşünmeyen herkese yönelttiği bir suçlama var. En hafifi “hain” ifadesi olan benzeri suçlamaları burada saymak istemiyorum. Sayın Erdoğan bunu söylediği zaman normal oluyor ama ona cevaben birisi aynı kelimelerle cevap verdiği zaman bu Cumhurbaşkanına hakaret oluyor. Burada bir mantıksızlık var. Siyasi iktidarın söylemlerinden çok ciddi bir kriz içerisinde olduğunu ve bu krizi aşabilmek için değişik yollara yöneldiğini ama buna rağmen aşamadığını İdlib’i kendi tabanına bile tam olarak anlatamadığını görüyoruz.

ERDOĞAN BULUNDUĞU YERDEN HERKESİ YANINA ÇAĞIRIYOR

Böyle bir ortamda Cumhurbaşkanı Erdoğan olayı kutuplaştırma üzerinden götürmeye çalışarak en kolay bulduğu şeyi seçiyor. Normalde bir ülke savaşa benzer bir sürece giriyorsa bütün anlaşmazlıkların ya da farklılıkların üstü örtülür ve birlik ve beraberlik vurgusu yapılır. Birlikte tavır alınmaya çalışılır ama burada böyle bir şey yok. Erdoğan bulunduğu yerden herkesi yanına çağırıyor. Suriye’de yaptığı her şeyin yanlış çıkmış olmasına rağmen tüm muhalefet ve vatandaşlardan kayıtsız şartsız itaat istiyor. İtaat etmeyince de bir dizi sıfat uygun görüyor. Sanki Sayın Cumhurbaşkanı hiç bir şey söylememiş, herkesi sakin sakin hitap ederek tüm kamuoyunu ikna etmeye yönelik yumuşak bir dille sanki bir şey anlatmış da buna karşılık bir takım tahammülsüz CHP’liler cevap vermiş gibi bir hava yaratılmak isteniyor. Bu hakkaniyetli bir durum değildir. İktidar ekonomiden, dış politikaya her alanda yaşadığı savrulmanın üzerini, şehitlerimizin tertemiz kanıyla ve CHP’ye hakaret ederek örtmeye çalışmaktadır. Ancak feraset sahibi milletimiz yaşananları en iyi şekilde değerlendirmekte ve sandığın önüne gelmesini beklemektedir. Demokrasiye inanan, bu ülkenin ilerici ve aydınlık kesimlerine düşen görev ise uyanık ve dikkatli olmaktır, demokrasi ve milli irade değerleri üzerinde birliğimizi, dirliğimizi güçlendirmektir.”

7 yorum yapılmış
  • BoluGenlik
    6 Mart 2020 • 02:40
    Engin Özkoçu şiddetle kınıyoruz
  • mahmut
    6 Mart 2020 • 03:57
    Sayın Karsu, gerçekten tüm samimiyetimizle söylüyoruz, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Milyonlarca insanın oy verdiği ve ülkeyi temsil eden Sayın Cumhurbaşkanına hakaret etmeyi meşru görerek ne elde edeceksiniz. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır da bu kadar mı olur? Hakareti uygun mu görüyorsunuz...
  • doankrolu
    6 Mart 2020 • 06:52
    Nasıl yani saldırıyı kınıyorsunuz ama .Yapılan hakaretleri doğru mu buluyorsunuz.
  • Isin
    7 Mart 2020 • 04:12
    Topunuz yok olun ihanet unsurlari.
  • Hakim
    7 Mart 2020 • 08:47
    Bu yabuzlarin ne oldugunu herkes biliyor.Secimler onlarin cevabini iyi gasteriyor.Uzulmiyelim onlarin akibeti husranliktir,bir asirlikta oldugu gibi.Sag duyu cok yasa.
  • ZBOLULU
    7 Mart 2020 • 23:43
    Aynı zihniyette olan Kazım KARSU'yu, hep birlikte Bolu halkı olarak şiddetle kınıyoruz. BU KADAR.....
  • FUAT
    9 Mart 2020 • 05:52
    SIZ DEMEKKI BAHAR KALKANI OPERASYONUNU DESTEKLEMIYOSUNUZ REİS DE VATAN HAİNİ DEYİNCE ZORUNUZA GIDIYO BIR GUNDE TURKIYE ICIN DESTEK OLUN BE ADAM HEP KOSTEK OLACAGINIZA O ENGİN OZKICA DA IYI OLDU ELLERINE SAGLIK YAPANLARIN
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.