VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN TEŞEKKÜR ETTİ, GERİ ÇEVİRDİ

6 Mart 2020

............................................

Geçtiğimiz günlerde isminin bir bulvara verilmesi istenmesi üzerine belediye meclisinde tartışma konusu olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ı, gösterdiği nezaketten ve incelikten dolayı teşekkür ediyorum. Ancak siyasi ilkelerim gereği böyle bir öneriyi kabul etmeyeceğimi sayın başkana telefonla arayarak ilettim” dedi.

Bolu Belediye Meclisi Mart Ayı 1’inci oturumunda, Fatih Metin’in adının bulvar veya bir caddeye verilmesi Ak Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında polemik konusu oldu. Bizzat Başkan Özcan tarafından verilen önerge hakkında söz alarak kürsüye gelen Ak Parti Grup Başkanvekili Burak Balaban, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile görüştüklerini, böyle bir şey istemediğini söyledi ve bahsi geçen noktanın adının Alparslan Türkeş olarak adlandırılması için öneri de bulundu. Balaban’ın sözlerine cevap veren Başkan Özcan ise bunun iyi niyetli bir hareket olduğunu ve belirlenen noktaya Fatih Metin isminin verileceğini söyledi.

“ÖNERİYİ KABUL ETMEYECEĞİMİ SAYIN BAŞKANA İLETTİM”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile görüştüklerini ve bu öneriyi kabul edemeyeceğini söylediğini belirterek, “Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ı, gösterdiği nezaketten ve incelikten dolayı teşekkür ediyorum. Ancak siyasi ilkelerim gereği böyle bir öneriyi kabul etmeyeceğimi sayın başkana telefonla arayarak ilettim. O da sağ olsun anlayışla karşıladı. İsim noktasında arkadaşlarımın dile getirdiği şeyler doğrudur. Böyle bir beklentim yok. Dediğim gibi siyasi ilkelerimize göre de biz, tabi ki gösterilen inceliğe teşekkür ediyorum. Bolu Belediye Başkanımızın, Bolu halkı adına göstermiş olduğu bir vefa bu. Dediğim gibi netice itibari ile siyaseti biz hak ve halk için yapıyoruz. Onun için beklenti içinde yapmıyoruz. Bu yüzden kararından dolayı kendisine teşekkür ettim ve bu konuyu anlayış çerçevesi içinde kapatmış olduk. İnşallah devletimiz, milletimiz ve memleketimize hangi makam ya da mevki olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.