VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SIKI DENETİM...

12 Mart 2020

.............................................

Bolu’da zabıta ekipleri Ticaret İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte koronovirüs salgını nedeniyle özellikle hijyen ve temizlik maddelerindeki fiyat artışı yapılıp yapılmadığını tespit etmek için kent merkezindeki marketlerde denetleme yaptı.

Koronovirüs salgını nedeniyle Ticaret İl Müdürlüğü ile Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne marketlerin ürün fiyatlarına zam yaptıkları yönündeki şikayetlerde bulunmasının ardından ekipler kent merkezinde bulunan marketlerde denetimlerde bulundu. 4 ayrı ekip halinde kentin farklı mahallelerine dağılan ekipler marketlere giderek özellikle kolonya, temizlik, hijyen ürünleri ve makarna reyonlarındaki ürünlerin fiyatlarını kontrol ederek faturalarını incelediler. Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kurulan Tüketici Hakları Zabıta Birimine bağlı ekipler ürünleri tek tek kontrol ettiler.

KONTROLLER YAPILDI

Ekiplerin yaptıkları incelemelerde marketlerdeki ürünlerde yeni fiyat düzenlemelerinin yapılmadığı görüldü. Belediye ve Ticaret İl Müdürlüğü yetkilileri marketlerin yanı sıra eczane ve medikal malzeme satan işyerlerinde de denetimlerde bulunarak maske ve hijyen ürünlerinin fiyatlarını inceleyerek stok yapılıp yapılmadığını kontrol ettiler.

  • SIKI DENETİM...
  • SIKI DENETİM...
  • SIKI DENETİM...
2 yorum yapılmış
  • Sarizmeli
    12 Mart 2020 • 09:05
    Merkezi gezmeyi bırakın Migros Özdilek bakın niye uçurum var fiyatlar arasında
  • Mesut
    13 Mart 2020 • 12:32
    İzzet baysal caddesindeki ucuzluk ve japon pazarı gibi yerlere gitsinler bir şişe kolonyayı 25 tl ye satiyolar nasil denetim yapiyolarsa gidip oraları denetlesinler fiyat sorduğumuzda karaborsa diye cevap veriyolar birde utanmadan zabita ekiplerine duyrulur
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.