VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS EVİ LÜKS OTELLERİ ARATMIYOR

18 Mart 2020

...........................................................

Bolu Dağı’nın eteklerinde bulunan Bolu Polis Evi’nde yenileme ve tadilat çalışmaları devam ederken polis evinin tamamlanan odaları lüks otelleri aratmadı.

Bolu Polis Evi’nde devam eden tadilat çalışmaları sırasında çatısında çıkan yangında hasar gören kısımları yeniden onarıldı. İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ın talimatıyla Bolu Polis Evi, odalardan restoranına mutfağından vip salonuna  kadar baştan aşağı yenileniyor. 44 odası bulunan 100 kişi kapasiteli polis evinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ederken tadilat çalışmaları tamamlanan odalar lüks otelleri aratmadı.

HAFTA SONLARI TATİLCİLERİN AKININA UĞRUYOR

Ankara ili İstanbul arasındaki en önemli geçiş güzergahı olan Bolu Dağı’nda yer alan Polis Evi, konaklama ve yemek ücretleriyle de dikkat çekiyor. Kamu çalışanlarının yanı sıra sivillerin de yararlanabildiği Polis Evi, hafta sonları tatilcilerin akınına uğruyor. Hafta sonları yüzde 90’lara varan doluluk oranına ulaşan Polis Evi, konumu ve manzarasıyla da göz dolduruyor.

Tadilat çalışmalarının Mart ayının sonunda bitmesi planlanan Polis Evi, düzenlenecek törenin ardından yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayacak.

  • POLİS EVİ LÜKS OTELLERİ ARATMIYOR
  • POLİS EVİ LÜKS OTELLERİ ARATMIYOR
  • POLİS EVİ LÜKS OTELLERİ ARATMIYOR
  • POLİS EVİ LÜKS OTELLERİ ARATMIYOR
1 yorum yapılmış
  • Bolu14
    19 Mart 2020 • 12:56
    Bolu dağınin Eteklerinde Güzel bir manzara ve ormanin icinde Efsane bir yer...Bolu Emniyet md.konusunda çook şanslı Basarılıvizyonu genis adaletli md. Armagan bey ekibi muhtesem tasarımlari ile polis evini otel haline getirdiler...Bolu sizinle iftihar ediyor Syn Emnyt md....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.