VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAİBÜ’LÜLER DİKEN ÜSTÜNDEYDİ

20 Mart 2020

....................................................................

Bolu’ya 12 Mart 2020 Perşembe günü  BAİBÜ’lü öğrencilere ‘Kendine İyi Bak’ Konferansını vermek üzere gelen uzman diyetisyen Dr. Ender Saraç, geçen günlerde korona virüsü şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. BAİBÜ’lü öğrencilerin de büyük bir tedirginlikle beklediği Saraç’ın test sonucu belli oldu. Eşi Benan Saraç, yaptığı son paylaşımla Dr. Ender Saraç’ın test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) Kültür Merkezi Mavi Salon'da 12 Mart 2020  Perşembe tarihinde “Kendine İyi Bak” konferansına konuşmacı olarak katılan ünlü diyetisyen Ender Saraç,  Beden ve Ruh Sağlığı konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Yüzlerce BAİBÜ'lü öğrencinin katıldığı konferansta Dr. Ender Saraç,  korona virüs'e karşı alınması gereken tedbirleri öğrencilere anlattı.

Ender Saraç, Geçen günlerde Korona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Saraç’ın hastanede bulunduğu süre içerisinde hakkında sosyal medyada corona virüsüne yakalandığı şeklinde iddialar ortaya atılmış ve ünlü isim hakkında çok sayıda paylaşım yapılmıştı. Ender Saraç ile daha önce konferansta, kapalı bir ortamda bulunan Bolulu öğrenciler de haliyle diken üstündeydi. BAİBÜ'lü öğrenciler, Saraç'ın test sonucunu büyük bir tedirginlikle bekliyordu. 

EŞİ, SONUCUNU AÇIKLADI

Eşi hakkında ortaya atılan bu yersiz iddialara bir son vermek adına programlara katılarak açıklamalarda bulunan Benan Saraç, yaptığı son paylaşımla eşi Dr. Ender Saraç’ın test sonuçlarının negatif çıktığını gösterdi. Benan Saraç şu ifadeleri kullandı: “Beklediğimiz sonuçlara ulaştık. E-devlet sistemine kaydı girilmiş. Ender’in sonucu negatif çıktı.”

  • BAİBÜ’LÜLER DİKEN ÜSTÜNDEYDİ
2 yorum yapılmış
  • bolulu
    20 Mart 2020 • 10:59
    kesin oyledir. biz de inandık .
  • Aibulu
    22 Mart 2020 • 02:49
    Ogegi denetle negatif harika
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.