VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÖYLE ESNAFLARI ALKIŞLIYORUZ

23 Mart 2020

.....................................................

Bolu’daki bir oto yıkamacı, Korona virüs mücadele kapsamında büyük fedakarlıkla çalışan sağlık personeline destek olmak için, ücretsiz ambulans yıkama hizmeti vermeye başladı.

D-100 kara yolunun Beşkavaklar Mahallesi kesiminde iş yeri bulunan oto yıkamacı Engin Terzi, gönüllü bir şekilde ambulansları yıkıyor.

Terzi, yıkama işlemi tamamlandıktan sonra kendisine verilen ücreti kabul etmeyerek, bu zorlu günlerde görev yapan tüm ambulansları ücretsiz yıkamak istediğini belirtti. Terzi’nin örnek davranışından haberdar olan Bolu Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol, İl Sağlık Müdürlüğünün resmi sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımladı.

“HEPSİNE ALLAH KOLAYLIK VERSİN”

İlde görev yapan tüm ambulansları ücretsiz yıkama kararı alan Engin Terzi, yaptığı açıklamada, “İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde, koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarımızın görev yaptığı ambulansları ücretsiz temizleme kararı aldık” dedi. Sağlık çalışanlarının çok zor şartlar altında çalıştığını dile getiren Terzi, “Görevleri zor. Yaptıkları işler zor. Hepsine başarılar diliyorum. Bizim sağlığımızla alakalı çok çaba harcıyorlar. Hepsine Allah kolaylık versin” ifadelerini kullandı.

“BU DAVRANIŞI BİZİ GURURLANDIRDI”

Ambulans sürücüsü Ferhat Samet Ünal da vaka dönüşü yaptıkları esnada, Terzi’nin, ambulansı durduğunu belirterek, “Ambulansı durdurarak detaylı temizlik yapmaya başladı. Açıkçası şaşırdık. Sonra emeği karşılığına ücret teklif ettiğimizde Engin Bey çok manidar bir cümle kullandı: ‘Bugün para kazanma günü değil, bugün birlik olma günü’ dedi. Engin Bey’in bu davranışı bizi gururlandırdı.” ifadelerini kullandı.

"TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ"

Ünal, hem Türkiye’nin hem de dünyanın çok zor bir sınav verdiğine işaret ederek, “İçerisinde bulunduğumuz zor günlerde gerçekten bizi mutlu etti, Engin Bey’e bu ilgisinden dolayı teşekkürü borç biliyoruz. Konuyu İl Sağlık Müdürümüz Muhammed Emin Demirkol’a ilettik. O da şükranlarını sundu Engin Bey’e. Engin Bey, kurum ambulanslarımızı ücretsiz yıkama kararı almış. Sağlık çalışanları olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

  • BÖYLE ESNAFLARI ALKIŞLIYORUZ
  • BÖYLE ESNAFLARI ALKIŞLIYORUZ
  • BÖYLE ESNAFLARI ALKIŞLIYORUZ
  • BÖYLE ESNAFLARI ALKIŞLIYORUZ
  • BÖYLE ESNAFLARI ALKIŞLIYORUZ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.