VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU VALİLİĞİ'NDEN KORONA AÇIKLAMASI

26 Mart 2020

....................

Bolu Valiliği, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gözlem altına alınan her vatandaşın pozitif vaka demek olmadığını bildirdi. Yapılan açıklamadı, "Her ilde olduğu gibi ilimizde de zaman içerisinde bazı vakaların görülmesi muhtemeldir. Bunun için de her türlü tedbir alınmıştır. Tedbir alalım ancak hiçbir şekilde panik yapmayalım" ifadelerine yer verildi.
 
Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada, koronavirüs salgınına karşı Türkiye genelinde mücadelenin tüm alanlarda başarıyla sürdürülebilmesi için devlet tarafından baştan itibaren önemli tedbirler alındığı vurgulandı. Devlet kademelerince alınan tüm tedbirlerin Bolu’da da Valilik koordinesinde usulüne uygun olarak görevli ve sorumlu tüm kurumlarca uygulandığı belirtilen açıklamada, “112 Çağrı Merkezimizi arayan veya hastanelerimize başvuran vatandaşlarımızdan sağlığı şüpheli görünenlerin numuneleri alınarak, ilimizde hizmet veren, aynı zamanda Düzce, Zonguldak ve Sakarya illerimize de hitap eden laboratuvarımızda yüksek güvenlikli testle değerlendirilmektedir. Bütün şüpheli vakalarımız hasta ve toplum sağlığı için hastanelerimizde gözlem altında tutulmakta ve periyodik zamanlarda tekrar numuneler alınarak kontrol edilmektedir. Gözlem altına alınan her vatandaşımız pozitif vaka demek değildir. Buna rağmen beraber vatandaşlarımız arasında zaman zaman panik havası oluşturulduğu gözlemlenmektedir” ifadelerine yer verildi
 
“TEDBİR ALALIM, HİÇBİR ŞEKİLDE PANİK YAPMAYALIM”
 
Vatandaşların panik yapmaması gerektiğine vurgu yapılarak, “Bolu’da ilimiz genelinde paniği gerektirecek hiçbir durum söz konusu değildir. Bu sebeple vatandaşlarımızdan halkımızı endişelendirecek haberlere ve söylemlere itibar etmemelerini rica ediyoruz. Bununla beraber her ilde olduğu gibi ilimizde de zaman içerisinde bazı vakaların görülmesi muhtemeldir. Bunun için de her türlü tedbir alınmıştır. Bilelim ki hiçbir virüs devletimizin aldığı ve alacağı tedbirlerden daha büyük değildir. Tedbir alalım ancak hiçbir şekilde panik yapmayalım. Devletimize güvenelim, Cumhurbaşkanlığımızın, ilgili bakanlıklarımızın ve valiliğimizin aldığı tedbirlere tam olarak uyalım” denildi.
2 yorum yapılmış
  • Mustafa
    26 Mart 2020 • 04:15
    Bununla beraber her ilde olduğu gibi ilimizde de zaman içerisinde bazı vakaların görülmesi muhtemeldir. Bir şey ya vardır yada yoktur. Boluda vaka vardır derseniz insanların daha dikkatli olacağını göreceksiniz. Elbette bir gün olacak bunu bizde biliyoruz.
  • melungeon14
    26 Mart 2020 • 04:27
    tam bir korkuluk dünyası oldu.-hadi malınız- mülkünüz..para pul lüxs.makam hepsi dünyada kalacak..millet sosyal medyaya bile giremez.oldu..slm yazıyoruz cevap ve yoprum atanda yok.sanki herkes birbirinden kaçar oldu..ALLAHIM bu kapusu bitir demekten başka bir şey diyemiyoruz..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.